Folkeuniversitetet holder lukket onsdag d. 7/6
Kurv
0
Sundhed

Forstå dine drømme

Ved drømmeforsker, cand.merc. Michael Rohde

Forskning viser, at alle mennesker drømmer to timer hver nat. Men for mange af os er det stadig et mysterium, hvorfor vi drømmer, og hvad vores drømme rent faktisk handler om.  

Nogle drømme opleves så virkelige, at vi vågner med hjertebanken eller en stærk følelse i kroppen, som følger os resten af dagen. Andre drømme vender tilbage – igen og igen – mens mange drømme udviskes, så snart vi slår øjnene op.  

Med afsæt i den nyeste forskning inden for ubevidst intelligens og drømme dykker vi denne dag ned i, hvad drømme er og kan, og hvordan du helt konkret husker, forstår og bruger dem. Dine drømme er nemlig en uvurderlig kilde til selvindsigt og personlig udvikling. Få en bedre forståelse af dine drømme, og bliv herigennem klogere på dig selv og det liv, du lever.  

 

Undervisningen tager bl.a. afsæt i Michael Rohdes egen bog Sådan forstår du dine drømme (Dansk Psykologisk Forlag, 2015), men er også opdateret med den nyeste forskning på området.

 

Forstå dine drømme
Michael Rohde: "Sådan forstår du dine drømme" (Dansk Psykologisk Forlag, 2015)

Holdinfo

Hold: 1407

Startdato: lørdag d. 18. november 2023

Slutdato: lørdag d. 18. november 2023

Tidspunkt: Kl. 10:15 - 16:00

Varighed: lørdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
lørdag d. 18. november 2023 Kl. 10:15 - 16:00

Sted: Folkeuniversitetet, Gammel Strand St. (Metro), Læderstræde 34, 2., 1201 Kbh. K Lokale: Auditoriet

Tilmelding åbner 12/6 kl. 10

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.