Kurv
0
Sundhed

Hjernemad. Hjernens aldring - kan den påvirkes af det, vi spiser?

Ved lektor, ph.d. Morten Scheibye-Knudsen, KU

Hvorfor bliver vi gamle? Hvad sker der med hjernen? Og kan vi gøre noget ved det? Den seneste videnskab viser, at vi rent faktisk kan reducere hastigheden, hvormed vi ældes, og at vi derved kan sikre et sundere og længere liv.

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

Hjernemad. Hjernens aldring - kan den påvirkes af det, vi spiser?

Kursusinfo

Hold: 1108

Startdato: onsdag d. 21. september 2022

Slutdato: onsdag d. 21. september 2022

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 1 onsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
onsdag d. 21. september 2022 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: Søndre Campus - Islands Brygge St. (Metro) Karen Blixens Plads 8, 2300 Kbh. S Lokale: 15A.2.13 (bygning 15, 2. sal)

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.