Kurv
0
Sundhed

Hjernemad: Hjernens aldring - kan den påvirkes af det, vi spiser?

Ved lektor, ph.d. Morten Scheibye-Knudsen, Københavns Universitet

Hvorfor bliver vi gamle? Hvad sker der med hjernen, når vi ældes? Og kan vi gøre noget ved det? De spørgsmål vil blive belyst i denne forelæsning. Den seneste videnskab viser, at vi rent faktisk kan reducere hastigheden hvormed vi ældes, og at vi derved kan sikre et sundere og længere liv.

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.

Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse  

Hjernemad: Hjernens aldring - kan den påvirkes af det, vi spiser?

Kursusinfo

Hold: 1098

Startdato: tirsdag d. 26. oktober 2021

Slutdato: tirsdag d. 26. oktober 2021

Tidspunkt: Kl. 18:00 - 19:45

Varighed: 1 tirsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 26. oktober 2021 Kl. 18:00 - 19:45

Sted: Studieskolen, Gothersgade 14, 1. sal, 1123 København K Lokale: Lokale 105 (1. sal)

Udsolgt

Få besked hvis der bliver plads

Indtast din e-mail, og du vil få besked, hvis der kommer afbud eller der åbnes op for flere pladser.

Du er nu tilmeldt, og vil få besked hvis der åbnes op for yderligere pladser

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.