Kurv
0
Sundhed

Hjernen og naturen

Ved docent, ph.d. Åsa Fex Svenningsen, SDU og naturvejleder, ph.d.-stipendiat Simon Høegmark, SDU

Brug af naturbaseret terapi og rehabilitering i sundhedssektoren er i kraftig vækst i disse år, både internationalt og nationalt. Nyere forskning viser, at ophold i naturen og naturbaseret behandling har en gavnlig effekt på vores mentale og fysiske sundhed og kan reducere symptomer på stress, styrke immunforsvaret og øge livskvaliteten. Naturen kan både bruges til at forebygge stress og som egentlig behandling.

Forskningen viser også, at stress har en målbar effekt på hjernens funktion, men at der i dag er mange måder at behandle stress til rådighed.

Bliv klogere på, hvad hjerneforskning og naturterapi i fællesskab kan bidrage med for at imødegå den voldsomme stressbølge, der har ramt mange vestlige lande de seneste år.

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.

Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed påwww.fukbh.dk/databeskyttelse

Hjernen og naturen

Kursusinfo

Hold: 1059

Startdato: lørdag d. 31. oktober 2020

Slutdato: lørdag d. 31. oktober 2020

Tidspunkt: Kl. 10:15 - 14:00

Varighed: 1 lørdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
lørdag d. 31. oktober 2020 Kl. 10:15 - 14:00

Sted: Søndre Campus - Islands Brygge St. (Metro) Njalsgade 120-140, 2300 Kbh. S Lokale: 23.0.50 (bygning 23, stuen)

Pris: Kr. 260,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.