Folkeuniversitetet holder lukket onsdag d. 7/6
Kurv
0
Sundhed

Klæbehjerne - træn hjernen til en bedre hukommelse

Ved hjerneforsker, speciallæge, ph.d. Troels Wesenberg Kjær

Denne lørdag kan du blive klogere på, hvad hukommelsen er for en størrelse: Hvad sker der i hjernen, hvordan håndterer den tanke- og handlemønstre, hvordan bevarer hjernen overblikket og sorterer i alverdens informationer? Ikke mindst kan du få indsigt i, hvordan du kan få en bedre hukommelse, styrke din koncentrationsevne og få et større overblik i hverdagen. Vores hjerne er en muskel, der med de rette øvelser kan trænes og optimeres. Dagen byder på konkrete teknikker til at optræne hukommelsen.

Forelæsningen tager bl.a. afsæt i bøgerne Klæbehjerne – bliv bedre til at huske (Politikkens Forlag) og Hjernestarter – sådan træner du din hjerne (FADL’s Forlag)

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

Klæbehjerne - træn hjernen til en bedre hukommelse
Troels Wesenberg Kjær

Holdinfo

Hold: 1420

Startdato: lørdag d. 18. november 2023

Slutdato: lørdag d. 18. november 2023

Tidspunkt: Kl. 10:15 - 16:00

Varighed: lørdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
lørdag d. 18. november 2023 Kl. 10:15 - 16:00

Sted: Søndre Campus - Islands Brygge St. (Metro) Emil Holms Kanal 2-8, 2300 Kbh. S Lokale: 23.0.50 (bygning 23, stuen)

Tilmelding åbner 12/6 kl. 10

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.