Kurv
0
Sundhed

Naturens hemmeligheder og helbredende kræfter

Ved naturvejleder, ph.d.-stipendiat, cand.psych. Simon Høegmark, Syddansk Universitet

Gratis, men tilmelding nødvendig til foredrag.sc@taarnby.dk (oplys navn og mailadresse)

Brug af naturbaseret terapi og rehabilitering i sundhedssektoren er i kraftig vækst i disse år, både internationalt og nationalt. Nyere forskning viser, at ophold i naturen og naturbaseret behandling har en gavnlig effekt på vores mentale og fysiske sundhed og kan reducere symptomer på stress, styrke immunforsvaret og øge livskvaliteten.

Bliv klogere på, hvordan naturen og naturterapi i fællesskab kan være et afsæt til at håndtere den voldsomme stressbølge med angst og depression, der har ramt mange vestlige lande de seneste år. 

Simon er aktuel med bogen ViNatur – Vi er Natur, der gennem bl.a. et historisk rids om vores arv fra naturen, vil belyse naturens helbredende kræfter, og hvordan mennesket har brugt naturen helt tilbage fra jæger-samler-kulturen og frem til i dag.

I forelæsningen sætter Simon fokus på vigtigheden af samhørighed med naturens biologiske cyklus. Kærlighed til naturen og naturdannelse er centralt i forhold til at skabe det gode liv, hvilket belyses fra både et evolutionært og psykologisk perspektiv. 

Naturens hemmeligheder og helbredende kræfter

Kursusinfo

Hold: 1129

Startdato: tirsdag d. 27. oktober 2020

Slutdato: tirsdag d. 27. oktober 2020

Tidspunkt: Kl. 16:30 - 18:00

Varighed: 1 tirsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 27. oktober 2020 Kl. 16:30 - 18:00

Sted: SundhedsCenter Tårnby Kamillevej 4, 1., 2770 Kastrup Lokale:

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.