OBS: Vi holder fortsat lukket for undervisning og personlig betjening. Vi arbejder på spændende alternativer i april! Læs mere
Kurv
0
Sundhed

Perspektiver på evigt liv

Ved professor Michael Kjær, Bispebjerg Hospital og Center for Sund Aldring, lektor, ph.d. Claus Desler Madsen, KU og Center for Sund Aldring, adjunkt, ph.d. Christina Gravert, KU og lektor, ph.d. Lisbeth Loft, KU og Center for Sund Aldring

I denne forelæsningsrække sætter fire forskere vores drømme om evigt liv under lup. Vi bliver ældre og ældre, men hvad er perspektiverne for at få et længere liv med færre sygdomme og høj livskvalitet? Forelæsningsrækken belyser, hvad sker der i kroppen, når vi ældes. Hvad overgange i livet, som overgangen mellem arbejdsliv og pension, betyder for vores helbred, og hvad de fysiske begrænsninger er for at opnå evigt liv. Du vil gå hjem klogere på kroppen og klogere på, hvordan mirakelkure opstår, og hvad perspektiverne er for at leve et langt og sundt liv. Forskerne kommer alle fra Center for Sund Aldring på KU og vil ud fra forskellige faglige perspektiver belyse emnet.

  1. Perspektiverne for det lange, sunde liv med fokus på fysisk aktivitet i pensionsovergangen (MK)
  2. Cellers aldring og hvordan mirakelkure opstår (CDM)
  3. Adfærdsøkonomi og perspektiver for et langt, sundt liv (bemærk, at forelæsningen er på engelsk, men spørgsmål/svar på dansk) (CG)
  4. Samspillet mellem arv og miljø i aldring (LL)

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.

Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse 

Perspektiver på evigt liv

Kursusinfo

Hold: 1107

Startdato: onsdag d. 3. marts 2021

Slutdato: onsdag d. 24. marts 2021

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 4 onsdage

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
onsdag d. 3. marts 2021 Kl. 18:15 - 20:00
2. undervisningsgang
onsdag d. 10. marts 2021 Kl. 18:15 - 20:00
3. undervisningsgang
onsdag d. 17. marts 2021 Kl. 18:15 - 20:00
4. undervisningsgang
onsdag d. 24. marts 2021 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, 1353 Kbh. K Lokale: 7.0.34 (bygning 7, opgang A)

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.