Kurv
0
Sundhed

Sådan får du en god nattesøvn - de gode råd, og dét der gør hele forskellen

Ved cand.psych. Michael Rohde

NB! Ny dato

Forskningen viser, at over halvdelen af den danske befolkning ikke får den søvn, de har brug for. At de kort og godt sover for lidt, enten fordi de har svært ved at falde i søvn, eller at de vågner midt om natten, og har svært ved at sove igen, eller måske begge dele. Konsekvenserne er mange, f.eks. lav koncentrationsevne, dårligere håndtering af dagligdags udfordringer og øget risiko for demens. Men det er ikke dem, det skal handle særlig meget om. Det skal meget mere handle om, hvad du kan gøre for at få den gode nattesøvn, du savner og stræber efter.

I forelæsningen præsenteres du for en række konkrete og meget lavpraktiske råd. Og du præsenteres for det, der gør hele forskellen – hvilket for de fleste ikke er de gængse ”sov godt”-råd.

Michael Rohde er forsker i søvn og drømme. Efter gennem mange år at have beskæftiget sig med emnet søvn, og desuden efter selv at have sovet dårligt i mange år, er han kommet frem til det, der er essensen af denne forelæsning; hvad der virkelig gør en forskel, når det kommer til at få en god nattesøvn, velvidende at dette kan være meget individuelt.

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

Sådan får du en god nattesøvn - de gode råd, og dét der gør hele forskellen

Holdinfo

Hold: 1110

Startdato: mandag d. 19. december 2022

Slutdato: mandag d. 19. december 2022

Tidspunkt: Kl. 12:15 - 14:00

Varighed: 1 mandag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
mandag d. 19. december 2022 Kl. 12:15 - 14:00

Sted: Studieskolen, Gothersgade 14, 1. sal, 1123 København K Lokale: 105 (1. sal)

Udsolgt

Få besked hvis der bliver plads

Indtast din e-mail, og du vil få besked, hvis der kommer afbud eller der åbnes op for flere pladser.

Du er nu tilmeldt, og vil få besked hvis der åbnes op for yderligere pladser
Michael Rohde

Læs mere om
Michael Rohde

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.