Kurv
0
Sundhed

Sådan sørger dine lunger for et godt liv

Ved professor em., dr.med. Peter Lange

For at overleve skal menneskekroppen konstant optage ilt og udskille kuldioxid. Hos den raske person klarer lungerne opgaven ganske automatisk, uden at vi skænker det en tanke. Men ved en lang række lungesygdomme er vejrtrækningen påvirket og i sværeste tilfælde kan det at trække vejret være en stor udfordring, som binder den sygdomsramte til hjemmet og er forbundet med angst.

Forelæsningen vil beskrive funktionen af de raske lunger og gennemgå de hyppigste lungesygdomme med særlig fokus på kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL) og astma. Det vil også blive beskrevet, hvordan en svær infektion med coronavirus kan hæmme lungernes funktion så meget, at den syge må have respiratorbehandling for at overleve.

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

Sådan sørger dine lunger for et godt liv

Kursusinfo

Hold: 1111

Startdato: tirsdag d. 27. september 2022

Slutdato: tirsdag d. 27. september 2022

Tidspunkt: Kl. 16:00 - 17:45

Varighed: 1 tirsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 27. september 2022 Kl. 16:00 - 17:45

Sted: FADL´s forlag, Blegdamsvej 26, 2200 København N

Pris: Kr. 200,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.