OBS: Mandag d. 17. januar åbner vi igen for undervisning og personlig betjening. Der er krav om coronapas og mundbind. Læs mere
Kurv
0
Sundhed

Sundhed og det hele menneske

Ved cand.psych., ph.d. Peter la Cour

Det gode liv består i lige høj grad af fysisk, psykisk, social og eksistentiel sundhed – at mennesker både er i stand til at være i live og glade for at leve deres liv. Sundhed er meget mere end kroppens sundhed, men tit bliver kroppens sundhed alligevel eneste omdrejningspunkt. WHO har på en lidt sloganagtig måde udtalt, at ”sundhed er mere end fravær af sygdom”. Det interessante er imidlertid, hvad dette "mere" består af. Corona har givet os en bevidsthed om, at fysisk sundhed må vægtes i forhold til andre former for sundhed: mental sundhed, social sundhed og eksistentiel sundhed. Er døden virkelig sundhedens værste fjende? Forelæsningen vil fremlægge og diskutere sundhed med flere perspektiver og forsøge at relatere en rigere sundhedsforståelse til det moderne, teknologiske velfærdssamfund.

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.

Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse  

Sundhed og det hele menneske

Kursusinfo

Hold: 1089

Startdato: tirsdag d. 5. april 2022

Slutdato: tirsdag d. 5. april 2022

Tidspunkt: Kl. 16:00 - 17:45

Varighed: 1 tirsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 5. april 2022 Kl. 16:00 - 17:45

Sted: FADL´s forlag, Blegdamsvej 26, 2200København N

Pris: Kr. 200,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.