Kurv
0
Sundhed

Sundhed og fedtforbrænding - hvad er effekten af træning?

Ved professor, ph.d. Jørn Wulff Helge, Københavns Universitet

Er det sundt at være god til at forbrænde fedt? Kan man blive for gammel til at træne? Og hvad sker der med kroppen, hvis man helt lader være?
Om du er en af dem, der slæber sig selv i fitness for at kunne spise et ekstra stykke kage, måske den, der aldrig kommer op af sofaen, eller som slet ikke kan undvære den daglige løbetur, har du sikkert tænkt over, hvor stor effekten af at træne – eller ikke at træne – egentlig er.

Forelæsningen sætter fokus på fedtforbrænding. For hvordan måler man egentlig fedtforbrænding? Og hænger det overhovedet sammen med fedme og kost? Vi zoomer også ind på effekterne af fysisk aktivitet og træning – og ikke mindst af inaktivitet. Du kan også blive klogere på, hvordan du kan blive ved med at få noget ud af din træning hele livet igennem.

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.

Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse  

Sundhed og fedtforbrænding - hvad er effekten af træning?

Kursusinfo

Hold: 1093

Startdato: torsdag d. 14. oktober 2021

Slutdato: torsdag d. 14. oktober 2021

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 1 torsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 14. oktober 2021 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: CSS, Gammeltoftsgade 15, 1353 Kbh. K Lokale: 35.-1.44 (bygning 35, kælderen)

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.