Kurv
0
Sundhed

Sundt blodtryk på 14 dage

Ved foredragsholder og forfatter, læge Jerk W. Langer

Hver femte voksne dansker har forhøjet blodtryk. Næsten lige så mange har problemer med kolesterol. Forhøjet blodtryk kaldes også "den stille dræber" og kan med tiden få fatale konsekvenser. Heldigvis kan du selv gøre meget for at få tallene ned, så du kan bruge mindre medicin, måske endda helt undvære pillerne.

Din mad er helt afgørende. Læge Jerk W. Langer har skabt en måde "at spise blodtrykket ned", der i forhold til typisk dansk mad både kan forebygge, behandle og sommetider endda helbrede forhøjet blodtryk. I foredraget præsenterer Jerk Langer principperne og forskningen bag de sunde spisevaner.

Det sker på underholdende og lærerig vis. Undervejs kommer du op at stå, får mange praktiske råd, et par gode grin, et venligt skub bagi samt god mulighed for at stille spørgsmål.

Jerk W. Langer er læge og forfatter til en række sundhedsbøger, bl.a. Sundt blodtryk på 14 dage, som nu også er udgivet på tysk. Jerk var den første i Danmark til at fortælle om anti-inflammatorisk kost og videreudvikler principperne i takt med ny forskning.

Sundt blodtryk på 14 dage

Kursusinfo

Hold: 1092

Startdato: torsdag d. 25. november 2021

Slutdato: torsdag d. 25. november 2021

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 1 torsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 25. november 2021 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: CSS, Gammeltoftsgade 15, 1353 Kbh. K Lokale: 35.-1.44 (bygning 35, kælderen)

Pris: Kr. 200,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.