Kurv
0
Sundhed

Tung styrketræning - vejen til en sund krop hele livet

Ved postdoc., ph.d. Casper Søndenbroe, Institut for Idrætsmedicin og Center for Sund Aldring

En sund livsstil er fordrende for at opnå mange sunde leveår. Men selv med sund kost og motion reduceres muskelstyrken gradvist over årene, hvilket kan lede til aldersrelateret svækkelse. Der findes endnu ingen anbefalelsesværdig medicinsk behandling mod dette, men der findes et effektivt værktøj, som alle kan anvende og få gavn af – nemlig tung styrketræning. I denne forelæsning vil den nyeste forskning inden for emnet blive gennemgået på en letfordøjelig måde. Der gives samtidig konkrete anbefalinger til, hvordan man kan komme i gang med styrketræning. Det overordnede formål er at informere om tung styrketræning, dets gavnlige effekter, og hvordan det udføres bedst, hvilket forhåbentlig leder til at flere har lyst til at give sig i kast med det. 

 

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

Tung styrketræning - vejen til en sund krop hele livet

Holdinfo

Hold: 1404

Startdato: tirsdag d. 19. marts 2024

Slutdato: tirsdag d. 19. marts 2024

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 1 tirsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 19. marts 2024 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: Søndre Campus - Islands Brygge St. (Metro) Emil Holms Kanal 2-8, 2300 Kbh. S Lokale: 23.0.49 (bygning 23, stuen)

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.