Kurv
0

Forelæsning om krigen i Ukraine


I lyset af begivenhederne i Ukraine har vi arrangeret en forelæsning, som løber af stablen allerede på onsdag den 9. marts kl. 18.15-20.00. Flemming Splidsboel Hansen forsker til daglig i indenrigspolitiske udviklinger, udenrigspolitik og brugen af militære virkemidler i bl.a. Rusland og Ukraine, og i denne forelæsning stiller han skarpt på den aktuelle krigssituation. 

Krigen i Ukraine:

Ved forsker, ph.d. Flemming Splidsboel

Natten til torsdag den 24/2 indledte Rusland sin invasion af Ukraine, og Ruslands præsident Vladimir Putin kaldte det officielt en særlig militær operation. Pludselig står ikke blot Ukraine og skal forsvare sig militært – også NATO og Europa skal hurtigt tage fælles stilling til, hvordan vi skal agere mod den krig, som mange forskere havde spået aldrig ville indtræffe. Men hvad er Putins bevæggrunde for krigen, og hvad er hans videre strategi over for Ukraine, NATO og Europa? Hvordan skal vi forholde os i Danmark? Dette er spørgsmål som Flemming Splidsboel vil stille skarpt på, når han denne aften redegør for den aktuelle krigssituation.

Tilmeld dig her

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.