Kurv
0

Glæd dig til efteråret!


Vi er lige nu i gang med at lægge sidste hånd på efterårsprogrammet, der kommer til at rumme et væld af spændende kurser og forelæsninger om alt fra Beethovens symfonier til atomkraft i den grønne omstilling. 

Programmet kan nu ses her på vores hjemmeside som PDF-fil, og du kan også klikke rundt i programmet og læse mere om de forskellige hold. Det trykte program bliver omdelt til tidligere kursister omkring den 5. juni. Hvis du ikke har gået på Folkeuniversitetet i København inden for de seneste 3 år, kan du her bestille et trykt program

Vi åbner for tilmelding til efterårets hold mandag den 13. juni kl. 10. Tilmelding skal ske via vores hjemmeside eller ved at møde personligt op i Læderstræde 34, 2. sal, 1201 Kbh. K. 

Hvis du ikke kan vente til efteråret med at gå på Folkeuniversitetet, har vi også en lang række sommerhold i maj, juni og august. 

Vi glæder os til et nyt semester! 

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.