Kurv
0

Nyt bestyrelsesmedlem


13/10-2021

Vi byder velkommen til det nye medlem af vores bestyrelse, mag.art., ph.d. Martin Pasgaard-Westerman, der underviser på Folkeuniversitetet i København i faget filosofi og idéhistorie. Han overtager pladsen fra underviser Mathilde Teglgaard Nielsen, der har valgt at træde ud af bestyrelsen. Vi glæder os til samarbejdet! 

Ifølge vedtægten for Folkeuniversitetet i København skal 1 ud af bestyrelsens 7 medlemmer vælges af og blandt underviserne. I vedtægten står:

1 medlem vælges af og blandt de af folkeuniversitetets lærere, der har undervist på Folkeuniversitetet i København mindst 10 dobbelttimer inden for de seneste 2 år.

På grund af coronanedlukning og aflysninger besluttede bestyrelsen denne gang at fortolke vedtægten således, at det er de undervisere, der i de seneste 2 år er blevet aflønnet for 10 dobbelttimer eller mere, som har valgret og er valgbare til bestyrelsen. 130 undervisere var herefter valgbare og stemmeberettigede.

Da fristen for at stille op udløb d. 24. september var der anmeldt 6 kandidater. Hver af de 130 valgberettigede kunne stemme på 1 af de opstillede kandidater senest mandag d. 11. oktober kl. 12, og det blev altså Martin Pasgaard-Westerman, der fik flest stemmer.  

Forkvinde Anja C. Andersen og rektor Bente Hagelund

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.