Kurv
0

Nyt om coronarestriktioner


21/5-2021:

Vi har nu åbent for personlig betjening på sekretariatet! Det betyder, at du igen kan komme forbi Læderstræde 34, 2. sal og tilmelde dig nogle af vores spændende sommerhold, hvor du enten kan komme ud og få frisk luft, motion og ny viden, eller læne dig tilbage på stolen i undervisningslokalet og blive klogere på litteratur, astronomi, filosofi og meget mere. Hvis du tilmelder dig kurser for over 300 kr., får du en Folkeuniversitets-kop med i købet! (gælder kun ved personlig tilmelding på sekretariatet). 
OBS: Tilmeldingen til efterårets hold starter først mandag d. 14. juni kl. 10. 

Vi gør opmærksom på, at ved udendørs undervisning (byvandringer), skal der hverken bæres mundbind eller fremvises coronapas. Ved indendørs undervisning i vores almindelige lokaler skal der bæres mundbind, når man ikke sidder ned på sin stol. Derudover skal der fremvises coronapas - det er underviseren ude på de enkelte hold, der står for dette. 

23/3-2021:

Vi holder lukket for undervisning og personlig betjening frem til den 21. maj. Alle kursister og undervisere på berørte hold vil få direkte besked fra os.   

Se vores onlinehold

Se byvandringer og andre hold i maj


25/2-2021:

Vi er desværre ikke omfattet af den første fase af genåbningen, og vi holder derfor fortsat lukket for undervisning og personlig betjening. Alle kursister og undervisere på berørte hold vil få direkte besked fra os.   

Hold øje med vores nyhedsbrev og hjemmeside, hvor vi vil præsentere forskellige spændende alternative tilbud i marts! 

Se hvilke onlinehold vi udbyder.


29/1-2021:

Restriktionerne er blevet forlænget, og vi holder derfor lukket for undervisning og personlig betjening til og med d. 28/2-2021. Alle kursister og undervisere på berørte hold vil få direkte besked fra os. 

14/1-2021

Restriktionerne er blevet forlænget, og vi holder derfor lukket for undervisning og personlig betjening til og med d. 7/2-2021. Alle kursister og undervisere på berørte hold vil få direkte besked fra os. Nogle hold bliver aflyst helt, mens andre kan flyttes til senere på året eller omlægges til online-undervisning. Det er frivilligt, om man vil tage imod det alternative tilbud eller få pengene refunderet. 

Kursister og undervisere på hold, der starter efter d. 7/2, vil også få direkte besked fra os, så snart vi ved mere.     

 
30/12-2020:

Restriktionerne er blevet forlænget, og vi holder derfor lukket til og med d. 17/1-2021. Vi arbejder på at finde alternative løsninger ift. undervisning i januar. Det kan være at flytte holdet til senere på året eller omlægge det til online-undervisning. Kursister og undervisere på berørte hold vil få direkte besked, og det er frivilligt om man vil tage imod det alternative tilbud eller få pengene refunderet.  

Du kan roligt tilmelde dig hold i løbet af foråret. Hvis et hold bliver aflyst pga. corona-restriktioner, refunderer vi det fulde kursusgebyr. 

Se hvilke onlinehold vi udbyder.


7/12-2020

Fra onsdag d. 9/12 til d. 3/1-21 holder vi lukket for personlig betjening på sekretariatet i Læderstræde. Dvs. at du ikke kan møde op og blive tilmeldt et kursus. Undervisning i samme periode bliver aflyst. Kursister og undervisere får direkte besked. 

26/10-2020:

Kulturlivet holder stadig åbent, og det gør Folkeuniversitetet også. Vi er ikke omfattet af forsamlingsforbuddet, da vores undervisning foregår siddende.

Fra og med torsdag d. 29/10 skal alle kursister, lærere og værter bære mundbind eller visir, når de bevæger sig rundt på Folkeuniversitetets område. Det gælder fra man træder ind ad hoveddøren i Læderstræde, på Nørrevold og i Studieskolen, samt på Københavns Universitet og alle andre institutioner, hvor vi har undervisning

Mundbind eller visir kan tages af, når kursisterne sidder ned i undervisningslokalet. Læreren behøver heller ikke bære mundbind eller visir, mens hun eller han underviser.

Læs mere om vores øvrige tiltag for at undgå smittespredning her. 

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.