OBS: Vi holder fortsat lukket for undervisning og personlig betjening. Vi arbejder på spændende alternativer i april! Læs mere
Kurv
0

Tilmelding til efteråret


Vi åbner for tilmelding til efterårsprogrammet mandag den 15. juni kl. 10. Tilmelding skal ske via vores hjemmeside eller ved at ringe ind på 35 32 87 10 - vær dog opmærksom på, at vi kun kan hjælpe dig med tilmelding over telefonen, hvis du har tilknyttet et mobilnummer til dit betalingskort via NemID.

OBS:
Personlig betjening på sekretariatet i Læderstræde anbefaler vi kun i tilfælde af, at du ikke har nogen i din omgangskreds der kan hjælpe dig med tilmelding på nettet, eller hvis du ikke har NemID.  

Det trykte efterårsprogram bliver omdelt til tidligere kursister omkring den 7. juni. Hvis du ikke har gået på Folkeuniversitetet i København inden for de seneste 3 år, kan du bestille et trykt program

Vi glæder os til et nyt semester! 

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.