OBS: Vi åbner for personlig betjening og almindelig undervisning fra den 21. maj! Læs mere
Kurv
0

Vigtig information om tilmelding


14/1-21:

OBS: Vi holder lukket for personlig betjening til og med d. 7/2-21. Dvs. at du ikke kan møde op på sekretariatet i Læderstræde og blive tilmeldt et kursus. Der er kun tilmelding via vores hjemmeside. 


11/11-2020

Skærpede sikkerhedsregler for online-betalinger - slut med tilmelding over telefon

Fra november 2020 bliver sikkerhedsreglerne for online-betalinger skærpet yderligere. En online-betaling, fx på vores hjemmeside/webshop, kan fremover kun godkendes af køberen via NemID nøgleapp eller via en SMS-engangskode + dit eget personlige kodeord, som du selv skal oprette hos NETS.

Dvs. at du ikke længere kan ringe ind og blive tilmeldt over telefonen, da vi ikke kan tage imod oplysninger om dit NemID eller din personlige adgangskode ved betaling.

Ved tilmeldingsåbning d. 14/12-20 er det kun muligt at tilmelde sig et hold via vores hjemmeside eller få et familiemedlem eller en bekendt til at hjælpe. Du skal godkende betalingen med NemID eller SMS-engangskode + dit eget personlige kodeord. Læs mere her. 

Det er bankerne og NETS, der står bag sikkerhedsløsningen. Formålet er, at gøre det endnu sværere for IT-kriminelle at misbruge dit betalingskort.
 

SE VIDEO-VEJLEDNING TIL TILMELDING PÅ VORES HJEMMESIDE NEDENFOR:

 

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.