Kurv
0

Anette Lindbøg Karlsen

Baggrund
Jeg er cand.mag. i kunsthistorie fra Københavns Universitet. Gennem tiden har jeg arbejdet på en række museer og kunsthaller, særligt med formidling og kuratering for øje. Til daglig arbejder jeg som museumsinspektør på Davids Samling.


Hvor længe har du undervist på Folkeuniversitetet?
Jeg har undervist med jævne mellemrum siden 2014.


Hvad er det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet?
Folkeuniversitetet emmer af vidende og videbegærlige kursister, som ikke er blege for at stille spørgsmål eller give deres tanker til kende. Der er dejligt og befriende, synes jeg. Som underviser på Folkeuniversitetet har man mulighed for at arbejde ret selvstændigt, og man kan strukturere sin undervisning, som man selv ønsker. Det giver en god portion frihed. Personligt holder jeg meget af dialogbaseret undervisning, som kan trække undervisningen nye veje, hvilket mine kursister ofte også værdsætter.


Hvem er dine kursister typisk?
Mine kursister er nok oftest i alderen 50+. Jeg synes dog ikke, at alderen er så vigtig. Det er derimod kursisternes interesse, motivation og engagement.


Hvis du selv skulle gå til noget på Folkeuniversitetet, hvad skulle det så være?
Jeg ville nok genopfriske mit franske, og lære noget om musikken eller vinens historie.

Anette Lindbøg Karlsen

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.