OBS: Mandag d. 17. januar åbner vi igen for undervisning og personlig betjening. Der er krav om coronapas og mundbind. Læs mere
Kurv
0

Anne-Sophie Fischer-Hansen

Se hvilke hold Anne-Sophie Fischer-Hansen underviser på her

Baggrund:

Mag.art. i kunsthistorie

Hvor længe har du undervist på Folkeuniversitetet?

Jeg har været tilknyttet Folkeuniversitetet siden 1994.

Hvad er det bedste ved at  undervise på Folkeuniversitetet? 

Det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet er afgjort kursisterne! Og så den mulighed Folkeuniversitetet giver til at undervise i netop de emner, man brænder for. Hér brændes for  engelske herregårde, arkitektur, interiører, klædedragtens historie fortalt gennem maleriet, fransk kunst og arkitektur i Oplysningstiden, grundkurser og meget mere.

Hvem er dine kursister typisk?

Kursisterne udgør en mangfoldig vifte. En del er 60+, nogle ønsker bare at lytte, andre sidder inde med viden og supplerer gerne. Her kan være unge, der ønsker at stifte kendskab  til kunsthistorie, før de vælger faget som studie. Også kunstnere finder vej forbi Folkeuniversitetets kurser.

Hvis du selv skulle gå til noget på Folkeuniversitetet, hvad skulle det så være?

Når der engang bliver tid, ville jeg meget gerne gå til undervisning på Folkeuniversitetet. Det skulle være historie eller litteratur.

Anne-Sophie Fischer-Hansen

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.