Kurv
0

Birgitte Sværke Pedersen

Se, hvilke hold Birgitte Sværke Pedersen underviser på her

Baggrund
Min baggrund for at undervise på Folkeuniversitetet, er en mag.art. i kunsthistorie. Mit speciale handlede om museer og sociale medier og jeg er generelt meget optaget af formidling; både som små digitale bidder og store dybdegående kurser på Folkeuniversitetet.

Hvor længe har du undervist på Folkeuniversitetet?
Jeg har været tilknyttet Folkeuniversitetet siden 2019.

Hvad er det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet?
Det bedste er at mærke glæden over ny viden og det engagement, som følger med begejstringen. I min undervisning lægger jeg vægt på dialog, da jeg tror på, at det er den bedste måde at tilegne sig ny viden på. Desuden håber jeg at give jer kursister nogle redskaber til selv at gå på opdagelse i kunsthistorien. Når de to ting lykkes er jeg ekstra glad, så det hører bestemt også til det bedste ved at undervise.

Hvem er dine kursister typisk?
Det er en meget blandet gruppe og afhænger til dels af emnet og hvorvidt undervisningen er om dagen eller om aftenen. Fællesnævneren er et ønske om at tilbringe fritiden med at tilegne sig ny viden.

Hvis du selv skulle gå til noget på Folkeuniversitetet, hvad skulle det så være?
Jeg er meget optaget af filosofi, så ville helt klart være mit valg.

Birgitte Sværke Pedersen har også sin egen blog THE LITTLE BLACK HOUSE

Birgitte Sværke Pedersen

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.