Kurv
0

Kenneth Kølle

Baggrund:

Cand.mag. i historie.

Hvor længe har du undervist på Folkeuniversitetet?

Jeg har undervist ved Folkeuniversitetet i 9 år i emner som Den Første Verdenskrig, Den Anden Verdenskrig, Den Kolde Krig, Dansk sikkerhedspolitik under Den Kolde Krig, Besættelsen, Holocaust og Nationalsocialismen.

Hvad er det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet? 

For mig er det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet den dedikation til emnet, som de studerende møder med. Min oplevelse er, at de studerende har stor indsigt i det enkelte område, og samtidig udviser de stor lyst til ikke bare at erhverve sig ny viden, men også at deltage aktivt i selve undervisningen. Debat- og spørgelysten er stor, og det er berigende, ikke kun for undervisningen, men også for mig som underviser.

Hvem er dine kursister typisk?

Jeg vil skyde på, at alderen som regel er over de 60.

Hvis du selv skulle gå til noget på Folkeuniversitetet, hvad skulle det så være?

Skulle jeg selv vælge et kursus-område på Folkeuniversitetet, så ville valget med stor sandsynlighed falde på astronomi, som er lysår fra mit eget fagområde, men som altid har haft min store interesse ved siden af historie.

Kenneth Kølle

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.