Kurv
0

Louise Tidmand

Jeg er en passioneret visionær prakademiker* med konkrete idéer til, hvordan arbejds- og hverdagslivet kan give medarbejdere og borgere de bedste forudsætninger for et meningsfuldt liv i trivsel. Igennem mine 13 år som folkeskolelærer, mine år som studerende, som forsker og som underviser på Aarhus Universitet, mine +500 oplæg og kompetenceudviklingsdage og kurser i Danmark og fra mine internationale netværk og oplæg på konferencer rundt om i verden, har jeg samlet viden og indsigt i, hvordan vi kan give medarbejdere og borgere værktøjerne til at sikre deres egen livsduelighed og trivsel. 

Der er ikke en ”one size fits all”, som fungerer til alle. Men min forskning giver flere bud på, hvordan den enkelte arbejdsplads og medarbejder, hvordan den enkelte familie og familiemedlem kan komme igang med det vigtige arbejde, så vi sammen kan skabe forudsætningerne for et liv, hvor vi trives, får dækket de grundlæggende behov for at opleve selvbestemmelse, at bruge og udvikle vores kompetencer og at være en værdifuld del af et fællesskab.

 

*Prakademiker er en sammentrækning af praktiker og akademiker og ment til at udtrykke, hvordan jeg udvikler teorier til hverdagspraksis.

Louise Tidmand

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.