Kurv
0

Norman E. Cleaver

Norman E. Cleaver er cand.jur. og har siden sin eksamen været ansat i Miljøministeriet i 20 år, senest som kontorchef i Vildtforvaltningskontoret i Skov- og Naturstyrelsen, hvor han beskæftigede sig med jagtlovgivningen og internationale konventioner om beskyttelse af dyr og planter og disses levesteder. Han var herefter dommer i Østre Landsret i 16 år, hvor han i en årrække var retsformand i en nævningeafdeling, der behandler nævningesager, som er sager om den alvorligste kriminalitet, der kan give lang fængselsstraf.

Han har altid holdt af at undervise og formidle sin viden, og han har undervist jurastuderende på Københavns universitet i strafferet fra 1979 til 2000. Han har siden været og er stadig censor på jurastudiet. Han har været medlem af Miljø-og naturklagenævnet og formand for Disciplinær-og klagenævnet for beskikkede bygningssagkyndige.

For mange år siden underviste Norman i strafferet på aftenhold på Folkeuniversitetet i København. Efter sin pensionering som landsdommer i 2018, har han genoptaget denne beskæftigelse, men nu på daghold.

Norman E. Cleaver

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.