OBS: Mandag d. 17. januar åbner vi igen for undervisning og personlig betjening. Der er krav om coronapas og mundbind. Læs mere
Kurv
0

Tina Høegh Nielsen

Baggrund: 

Cand.mag. 

Jeg er uddannet cand. mag. i kunsthistorie fra Københavns Universitet 2011 og har siden da undervist og arbejdet på museum og arkiv.

Hvor længe har du undervist på Folkeuniversitetet?

Jeg har undervist på Folkeuniversitetet siden 2012 i kunsthistorie og arkitektur.

Hvad er det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet

Det bedste er dialogen med kursisterne - at stille spørgsmål og mærke, at kursisterne "går ind i debatten."

Hvem er dine kursister typisk? 

Mine kursister er vel typisk over de 50. Det betyder, at de ofte har en viden i forvejen. De er ivrige efter at vide mere! Det fine ved Folkeuniversitetet i København er netop, at publikum har forskellige grader af viden. Som underviser skal man kunne favne forskellige niveauer.

Hvis du selv skulle gå til noget på Folkeuniversitetet, hvad skulle det så være?

I min studietid meldte jeg mig til nogle emnekurser. Det var både kurser om enkelte kunstnere, f.eks. Rubens eller om arkitektur fra en bestemt tidsperiode. Jeg kunne godt have tænkt mig at have haft tid til at deltage i kurset om Arts & Craft's Movement i foråret - og mange flere!

Tina Høegh Nielsen

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.