OBS: Mandag d. 17. januar åbner vi igen for undervisning og personlig betjening. Der er krav om coronapas og mundbind. Læs mere
Kurv
0

Vibeke Sandby

Se hvilke hold Vibeke Sandby underviser på her

Baggrund
Mag. art kunsthistorie, 2007, hvor mit speciale handlede om Goethes farvelære stadigvæk er relevant i samtidens maleri.
Jeg har en meget broget baggrund som underviser og foredragsholder på flere højskole hen over ca. 8 år. 10 års ansættelse blev det til på SMK og nu er jeg ansat på Willumsens Museum og freelance på Kunstforeningen Gl. Strand. Læs evt. mere på min hjemmeside: vibekesandby.dk

Hvor længe har du undervist på Folkeuniversitetet?
Jeg startede i foråret 2019

Hvad er det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet?
At der er grobund for en spændende dialog mellem kursisterne og mig, som underviser/foredragsholder. Derudover er friheden til at undervise i det jeg brænder for selvfølgelig også af stor betydning og er med til at holde mig ajour med ny viden indenfor kunsten, særligt fra modernismen og op til i dag.

Hvem er dine kursister typisk?
Udpræget tænker jeg, at kursisterne er gået på pension og nu vil bruge tid at få indsigt i kunst og kultur. Måske kursister, der ønsker viden til at få mere ud at gå på opdagelse på museer og gallerier i Danmark og på deres rejser.

Hvis du selv skulle gå til noget på Folkeuniversitetet, hvad skulle det så være?
Jeg blev i min specialetid meget optaget af hjerneforskning, så det er klart på min liste, og ellers kulturformidling i emner, hvor jeg ikke er helt optimeret.

 

Vibeke Sandby

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.