Lone Bang Hemmeth

Hold i efteråret 2019:

Hold 4017: Mere musikteori

Baggrund:

Cand.mag. i musik, engelsk og retorik.

Hvor længe har du undervist på Folkeuniversitetet?

Jeg har undervist siden 2008 i musikteori, operagennemgange, koncertgennemgange, temabaserede kurser i musik f. eks. forårsmusik, tværfløjtens anvendelse i orkesterlitteraturen, Brahms symfonier og symfoniske mesterværker.

I foråret 2019 skal jeg undervise i musikteori.

Hvad er det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet? 

Der er mange gode grunde til at undervise på Folkeuniversitetet i København. For det første er  kursisterne meget interesserede og givende med deres store viden, der supplerer undervisningen fint. For det andet er det sjovt at formidle sit fag for så bred en modtagergruppe, der spænder vidt aldersmæssigt og forudsætningsmæssigt. For det tredje er den gode mundtlige formidling mellem mennesker i samme rum mere vigtig end nogensinde i vores digitale tidsalder, og det muliggøres i Folkeuniversitetets rammer

Hvem er dine kursister typisk?

Kursisterne er en herligt blandet skare. Nogle får forløst en gammel drøm om at dykke ned i musikkens verden, andre har som børn beskæftiget sig med musik og får i en moden alder lyst til at genoptage dette, andre har været koncertgængere i mange år og vil gerne have lidt mere baggrundsviden, og endelig synger mange i kor, men mangler basal nodekendskab.

Hvis du selv skulle gå til noget på Folkeuniversitetet, hvad skulle det så være?

Det kunne være spændende at gå på kurser enten om sprog, om teater, til endagskurserne med forskellige temaer eller komme på rundvisninger og byvandringer. Kort sagt, der udbydes mange attraktive kurser.

 

Lone Bang Hemmeth

 

 
 
0
Indhold af indkøbskurv
Gå til kassen
Synergi Webbureau Reklamebureau
Information om cookies