Evaluering af undervisning

Flere kursister, lærere og studieledere har med jævne mellemrum efterspurgt muligheden for at evaluere undervisningen. En obligatorisk og systematisk evaluering af alle vores 600 årlige hold kræver mange ressourcer. Dels til at udsende, indsamle og rykke for evalueringsskemaer, dels til at behandle svarene og til at reagere på evt. kritik og ros. De ressourcer har vi ikke i dag.

Vi har i stedet besluttet, at vi vil udvælge og evaluere et mindre - men bredt - udsnit af vores udbud, så det er forskellige fag, forskellige holdtyper (grundkurser, emnekurser og forelæsningsrækker), forskellige steder og forskellige holdstørrelser, der er repræsenteret. Vores håb er, at evalueringerne kan gøre os klogere på, om undervisningen lever op til kursisternes forventninger.

Evalueringerne bliver sendt som elektroniske spørgeskemaer. Undervisere, hvis hold bliver udvalgt til evaluering, får en særskilt mail, inden evalueringsskemaerne sendes ud. Når evalueringen er afsluttet, får de pågældende undervisere ligeledes en mail med resultaterne.

I foråret og efteråret 2016 blev hhv. 25 og 20 hold udvalgt. Du kan få et samlet overblik over resultatet her.

I foråret 2017 er 20 hold blevet udvalgt til evaluering. Se det samlede resultat her. 

I efteråret 2017 er 24 hold blevet udvalgt til evaluering. Se det samlede resultat her.

I foråret 2018 er 22 hold blevet udvalgt til evaluering. Se det samlede resultat her.

I efteråret 2018 er 24 hold blevet udvalgt til evaluering. Se det samlede resultat her.

 

Undervisere

 
 
0
Indhold af indkøbskurv
Gå til kassen
Synergi Webbureau Reklamebureau
Information om cookies