Kurv
0

IT-infrastruktur og sikkerhed


Københavns Folkeuniversitet (FU) får primært leveret it af Københavns Universitets it-afdeling KU-IT. Alle FU's pc'er er tilsluttet KU-IT's netværk og er integreret i KU-IT's it-domæne. Alle FU's brugerkonti er oprettet i KU-IT's system og er underlagt de gældende politikker for f.eks. password. KU-IT leverer desuden en Windows-server til FU's kursusdatabase Microsoft Dynamics NAV, hvor alle kursister og underviseres oplysninger opbevares. Serveren er underlagt KU-IT's politikker for sikkerhedsopdateringer.

Først når der logges på en pc med en gyldig FU-konto, åbnes adgang til FU's systemer og netværksdrev. Alle medarbejdere på FU's sekretariat er instrueret i at lukke deres computer ned, hver gang de forlader den, så den kun kan åbnes med et password. Hvis en medarbejder har adgang til sin arbejdsmail på sin private telefon, skal den indstilles, så der kun er adgang med password.

FU's hjemmeside og webshop leveres af webbureauet Ørskov Gruppen. Den har SSL-certifikat, der sørger for at personlige oplysninger ikke kan stjæles, når de indtastes på hjemmesiden, da oplysningerne bliver krypterede. Hjemmesiden hostes hos Umbraco Cloud og er underlagt deres overvågning og sikkerhedspolitikker. 

Udover medarbejderne på sekretariatet har følgende eksterne leverandører adgang til FU's systemer:


Ørskov Gruppen:
 Fuld adgang til hjemmesiden og webshoppen

EG: Capto har programmeret FU's kursusdatabase Microsoft Dynamics NAV og lønssystemet Lessor og yder service i tilfælde af fejl. En medarbejder hos EG har administratorrettigheder til databasen.

Buus Jensen Statsautoriserede Revisorer: Fuld adgang til systemer vedr. revision, regnskabsudarbejdelse og rådgivning. 

SHA Management (it-konsulent): Administrator-login til alle FU's servere og systemer. Derudover adgang til at fjernstyre en pc på sekretariatet og tilgå netværksdrevet.     
 

Klik her og læs mere om Folkeuniversitetets databeskyttelsesrådgiver.      

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.