Kurv
0

Bestil et trykt program


Folkeuniversitetets efterårsprogram udkommer på tryk i starten af juni, og med det følger en verden af ny viden. Uanset om du interesserer dig for kunsthistorie, film, historie, teknisk videnskab eller noget helt femte, er der helt sikkert et kursus eller en forelæsning, der passer dig.

Det trykte program bliver omdelt omkring den 6. juni. Har du gået til undervisning på Folkeuniversitetet i København inden for de seneste 3 år, behøver du ikke at bestille programmet. Har du derimod ikke benyttet dig af Folkeuniversitetets undervisning de seneste 3 år, kan du forudbestille et program ved at udfylde nedenstående formular. 


Klik her og læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, når du bestiller et program. 

Klik her og læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet. 


OBS: Når du udfylder nedenstående formular bestiller du efterårsprogrammet 2021, der udkommer i starten af juni. Hvis du ønsker at få tilsendt forårsprogrammet 2021, hvor sommerkurserne indgår, skal du sende en mail til info@fu.ku.dk. 

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.