Kurv
0

Bestil et trykt program


Folkeuniversitetets forårsprogram udkommer online i slutningen af november og på tryk i starten af december, og med det følger en verden af ny viden. Uanset om du interesserer dig for kunsthistorie, film, historie, teknisk videnskab eller noget helt femte, er der helt sikkert et kursus eller en forelæsning, der passer dig.

Det trykte program bliver omdelt omkring den 5. december. Har du gået til undervisning på Folkeuniversitetet i København inden for de seneste 3 år, behøver du ikke at bestille programmet. Har du derimod ikke benyttet dig af Folkeuniversitetets undervisning de seneste 3 år, kan du forudbestille et program ved at udfylde nedenstående formular. 

VI ÅBNER FOR TILMELDING TIL FORÅRETS HOLD MANDAG DEN 13. DECEMBER KL. 10


Klik her og læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, når du bestiller et program. 

Klik her og læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet. 

OBS: Der er i øjeblikket tekniske problemer med bestillingsformularen. Send en almindelig mail til info@fu.ku.dk, hvis du ønsker at bestille forårsprogrammet - oplys venligst dit fulde navn og adresse.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.