Kurv
0

AV-udstyr og lokaler


Nedenfor kan du læse om mulighederne for brug af projektor og andet AV-udstyr på de forskellige undervisningssteder, samt hvad du skal være opmærksom på i den forbindelse.

Generelt gælder det, at der er projektor tilgængelig i alle lokaler på alle undervisningssteder, men at du selv skal medbringe bærbar PC. Analoge AV-midler såsom DVD-afspiller findes kun i begrænset omfang og på særlige lokaliteter. Du skal kontakte sekretariatet med en mail på info@fu.ku.dk for at høre nærmere herom. Hvis du ellers er i tvivl om noget eller har behov for særlig AV-assistance, skal du også kontakte sekretariatet, så vi kan arrangere en aftale. 

Københavns Universitet


Du kan få adgang til projektor i alle lokaler, men du skal selv medbringe en bærbar PC. Der er er mulighed for at tilslutte til projektoren via HDMI-stik. Hvis du har en Mac eller en PC, der kun har VGA-indgang, er det derfor en rigtig god idé at medbringe en adapter.

I de fleste af de større auditorier er der mulighed for at bruge mikrofon, men det er ikke muligt i alle almindelige undervisningslokaler.  

Hvis du har behov for at bruge internet, er der to muligheder. Hvis du er ansat på Københavns Universitet kan du logge på det trådløse netværk 'Eduroam' overalt på KU med dit KU-login. Hvis du ikke er KU-ansat, skal du bruge det trådløse gæste-netværk 'KU Guest'

Skriv til info@fu.ku.dk hvis du er i tvivl. Det kan anbefales at møde ind i god tid inden undervisningen og sikre sig, at udstyret virker.

Kontakt udenfor åbningstid:

Hvis du skal undervise på CSS (Kommunehospitalet), kan du ringe til vores studentermedhjælper Emilie på tlf. 51 90 26 46 eller Klara på tlf. 20 94 87 89. OBS: Kun man-tors kl. 17.45-20. 

Hvis du skal undervise på Søndre Campus (Amager), kan du ringe til vores studentermedhjælper Bartosz på tlf. 31668264. OBS: Kun man-tors kl. 17.45-20.

Du kan også kontakte betjentene på Københavns Universitets forskellige afdelinger. Betjentene er dog ansat af Københavns Universitet og er dermed ikke forpligtet til at hjælpe undervisere fra Folkeuniversitetet i København. Se telefonliste over betjente.

 

Læderstræde


Hvis du skal undervise i vores lokale i Læderstræde, hvor sekretariatet også holder til, er der som oftest en medarbejder klar til at hjælpe i tidsrummet 10-16. Hvis du skal undervise om aftenen eller i weekenden, kan du bruge denne guide. Den hænger også i selve lokalet.

Der står en låne-PC fast i lokalet som kan benyttes, men man er selvfølgelig meget velkommen til at medbringe sin egen PC. Der er mulighed for at tilslutte til projektoren via VGA og HDMI-stik.

Du kan låne en mikrofon med lille bærbar højtaler, som skal hænges om halsen eller sættes i buksekanten. Mikrofonen finder du i det lille depot bag undervisningslokalet ved toiletterne. 

Hvis du skal bruge internet kan du benytte et netværkskabel, der kan sættes direkte i computeren, eller logge på de trådløse netværk 'Eduroam' (for KU-ansatte) eller 'KU Guest'

Kontakt udenfor åbningstid:

Hvis du skal undervise om aftenen, kan du ringe til vores studentermedhjælper Christina på tlf. 60390455. OBS: Kun man-tors kl. 17.45-20.

 

Studieskolen


Pr. januar 2021 har vi lejet 6 undervisningslokaler på Studieskolen i Gothersgade/Borgergade. Der er projektor og PC i alle 6 lokaler, og vi anbefaler at du medbringer dit materiale på et USB-stik og bruger PC'en i lokalet. 

Hvis du vil bruge din egen computer, skal du være opmærksom på, at der ikke er HDMI eller VGA-kabler i alle lokaler, og du skal derfor medbringe en adapter, hvis din computer ikke kan tilsluttes med det kabel, der er i lokalet. 

Her er en oversigt over hvilke kabler, der er i lokalerne:

Lokale 101: HDMI, lyd og internet via kabel
Lokale 102: VGA, lyd og internet via kabel
Lokale 103: HDMI, lyd og internet via kabel
Lokale 104: VGA og HDMI, lyd og internet via kabel
Lokale 105: HDMI, smartskærm, lyd og internet via kabel
Lokale 106: VGA, lyd og internet via kabel

Lyd med VGA kræver, at man bruger jackstikket 

Kontakt udenfor åbningstid:

Hvis du skal undervise om aftenen, kan du ringe til vores studentermedhjælper Christina på tlf. 60390455. OBS: Kun man-tors kl. 17.45-20.

 

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.