Kurv
0

AV-udstyr og lokaler


Nedenfor kan du læse om mulighederne for brug af projektor og andet AV-udstyr på de forskellige undervisningssteder, samt hvad du skal være opmærksom på i den forbindelse.

Generelt gælder det, at der er projektor tilgængelig i alle lokaler på alle undervisningssteder, men at du selv skal medbringe bærbar PC. Analoge AV-midler såsom DVD-afspiller findes kun i begrænset omfang og på særlige lokaliteter. Du skal kontakte sekretariatet med en mail på info@fu.ku.dk for at høre nærmere herom. Hvis du ellers er i tvivl om noget eller har behov for særlig AV-assistance, skal du også kontakte sekretariatet, så vi kan arrangere en aftale. 

Københavns Universitet


Du kan få adgang til projektor i alle lokaler, men du skal selv medbringe en bærbar PC. Der er er mulighed for at tilslutte til projektoren via HDMI-stik. Hvis du har en Mac eller en PC, der kun har VGA-indgang, er det derfor en rigtig god idé at medbringe en adapter.

I de fleste af de større auditorier er der mulighed for at bruge mikrofon, men det er ikke muligt i alle almindelige undervisningslokaler.  

Hvis du har behov for at bruge internet, er der to muligheder. Hvis du er ansat på Københavns Universitet kan du logge på det trådløse netværk 'Eduroam' overalt på KU med dit KU-login. Hvis du ikke er KU-ansat, skal du bruge det trådløse gæste-netværk 'KU Guest'

Skriv til info@fu.ku.dk hvis du er i tvivl. Det kan anbefales at møde ind i god tid inden undervisningen og sikre sig, at udstyret virker.

CSS - Aften (kl. 17.45-20.00):

Hvis du skal undervise på CSS (Kommunehospitalet) fra kl. 18.15, kan du ringe til vores studentermedhjælper Klara på tlf. 20 94 87 89. OBS: Kun man-tors kl. 17.45-20. 


Søndre Campus - Aften (kl. 17.45-20.00) og weekend (kl. 09.45-15.00):

Hvis du skal undervise på Søndre Campus (Amager), kan du ringe til vores studentermedhjælper Bartosz på tlf.
93 56 56 61. OBS: Kun man-tors kl. 17.45-20 og lørdag kl. 09.45-15.00.

Du kan også kontakte betjentene på Københavns Universitets forskellige afdelinger. Betjentene er dog ansat af Københavns Universitet og er dermed ikke forpligtet til at hjælpe undervisere fra Folkeuniversitetet i København.

Se telefonliste over betjente.

 

Læderstræde


Hvis du skal undervise i vores lokale i Læderstræde, hvor sekretariatet også holder til, er der som oftest en medarbejder klar til at hjælpe i tidsrummet 10-16. 

Der står en låne-PC fast i lokalet som kan benyttes, men man er selvfølgelig meget velkommen til at medbringe sin egen PC. Der er mulighed for at tilslutte til projektoren via HDMI-stik.

Der er trådløs mikrofon i lokalet. 

Hvis du skal bruge internet kan du benytte et netværkskabel, der kan sættes direkte i computeren, eller logge på de trådløse netværk 'Eduroam' (for KU-ansatte) eller 'KU Guest'

Læderstræde - Aften (kl. 17.45-20.00):

Hvis du skal undervise om aftenen, kan du ringe til vores studentermedhjælper Christina på tlf. 60 39 04 55.
OBS: Kun man-tors kl. 17.45-20.

Læderstræde - Weekend:

Hvis du skal undervise i weekenden, vil du modtage en mail med praktiske oplysninger i ugen op til din undervisning starter. Der vil du få oplyst navn og telefonnummer på den studentermedhjælper der har vagten. 

 

Københavns Professionshøjskole (KP)

Du kan få adgang til projektor i lokalet, men du skal selv medbringe en bærbar PC.

Der er er mulighed for at tilslutte til projektoren via HDMI eller VGA-stik. Hvis du har en Mac, så er det en rigtig god idé at medbringe en adapter som passer lige præcis til din model.

Der er mulighed for at bruge trådløs eller håndholdt mikrofon i lokalet.  

Hvis du har behov for at bruge internet, kan du bruge KP Guest, der er ingen adgangskode.

KP - Dag (kl. 09.30-15.00):

Har du brug for teknisk hjælp kan du kontakte Basen mellem kl. 09.30 - 15.00:

Lasse Larsen 29 42 30 85

Johan Henrik Webb 51 38 05 90

 

KP - Eftermiddag/Aften (kl. 15.45-20.00)

Hvis du skal undervise om aftenen, kan du ringe til vores studentermedhjælper Jacob på tlf. 51 68 04 88.

Bernina-salen (Kristeligt Dagblad)

Du kan få adgang til trådløs mikrofon og projektor via HDMI stik i lokalet, men du skal selv medbringe en bærbar PC.

Hvis du har en Mac, så er det en rigtig god idé at medbringe en adapter som passer lige præcis til din model.

Der vil være personale fra Kristeligt Dagblad til at tage imod dig og hjælpe med teknisk assistance til av-udstyret.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.