Kurv
0

AV-udstyr og lokaler


Nedenfor kan du læse om mulighederne for brug af projektor og andet AV-udstyr på de forskellige undervisningssteder, samt hvad du skal være opmærksom på i den forbindelse.

Generelt gælder det, at der er projektor tilgængelig i alle lokaler på alle undervisningssteder, men at du selv skal medbringe bærbar PC. Analoge AV-midler såsom DVD-afspiller findes kun i begrænset omfang og på særlige lokaliteter. Du skal kontakte sekretariatet med en mail på info@fu.ku.dk for at høre nærmere herom. Hvis du ellers er i tvivl om noget eller har behov for særlig AV-assistance, skal du også kontakte sekretariatet, så vi kan arrangere en aftale. 

Københavns Universitet


Du kan få adgang til projektor i alle lokaler, men du skal selv medbringe en bærbar PC. I nogle lokaler er der både VGA og HDMI-stik, men i andre er der kun mulighed for at tilslutte til projektoren via enten VGA eller HDMI. Hvis du har en Mac eller en PC, der kun har enten VGA eller HDMI-indgang, er det en rigtig god ide at medbringe en adapter.

I de fleste af de større auditorier er der mulighed for at bruge mikrofon, men det er ikke muligt i alle almindelige undervisningslokaler.  

Hvis du har behov for at bruge internet, er der to muligheder. Hvis du er ansat på Københavns Universitet kan du logge på det trådløse netværk 'Eduroam' overalt på KU med dit KU-login. Hvis du ikke er KU-ansat, skal du bruge det trådløse gæste-netværk 'KU Guest'


Skriv til Signe Johansen på johansen@fu.ku.dk hvis du er i tvivl. Det kan anbefales at møde ind i god tid inden undervisningen og sikre sig, at udstyret virker.

Kontakt udenfor åbningstid:

Hvis du skal undervise på CSS (Kommunehospitalet), kan du ringe til vores studentermedhjælper på tlf. 61 96 83 11. OBS: Kun man-tors kl. 17.45-20. 

Hvis du skal undervise på Søndre Campus (Amager), kan du ringe til vores studentermedhjælper på tlf. 26 28 24 40. OBS: Kun man-tors kl. 17.45-20.


Du kan også kontakte betjentene på Københavns Universitets forskellige afdelinger. Betjentene er dog ansat af Københavns Universitet og er dermed ikke forpligtet til at hjælpe undervisere fra Folkeuniversitetet i København. Se telefonliste over betjente.

Nørre Voldgade


Hvis du skal undervise i Folkeuniversitetets egne lokaler på Nørre Voldgade, kan du finde hjælp til AV-udstyr i denne guide, som også findes i printet version i alle lokalerne. Vores frivillige værter kan hjælpe med at tage kontakt til sekretariatet på tlf. 35 32 87 10, hvis nødvendigt (dog kun mellem kl. 10-16).  

Der er projektor i alle lokaler, men du skal selv medbringe bærbar PC. Det er muligt at tilslutte til projektor via VGA eller HDMI-stik samt minidisplayport-stik til HDMI (passer til nyere computere og nogle Mac-modeller). Da der findes mange forskellige PC-modeller og tilslutningsmuligheder anbefaler vi kraftigt, at du selv medbringer en adapter, der passer til netop din PC, hvis den ikke kan tillsluttes til projektor via almindeligt VGA eller HDMI-stik. 

Hvis du vil opnå den bedste billedkvalitet (særligt gældende for kunsthistorie-undervisning), anbefaler vi, at du tilslutter via HDMI. Hvis din PC ikke har HDMI-indgang, skal du bruge ovennævnte minidisplayport-stik eller selv anskaffe en passende adapter - f.eks. en "Mini displayport til HDMI" eller "USB-C til HDMI".

Der er ikke adgang til mikrofon.

Hvis du skal bruge internet, kan du koble dig på det trådløse netværk 'Folkeuni'. Koden står i ovennævnte guide samt på tavlen i loungen.   

Skriv til johansen@fu.ku.dk hvis du er i tvivl om noget eller har brug for vejledning. 

Læderstræde


Hvis du skal undervise i vores lokale i Læderstræde, hvor sekretariatet også holder til, er der som oftest en medarbejder klar til at hjælpe i tidsrummet 10-16. Hvis du skal undervise om aftenen eller i weekenden, kan du bruge denne guide. Den hænger også i selve lokalet. Der står en låne-PC fast i lokalet som kan benyttes, men man er selvfølgelig meget velkommen til at medbringe sin egen PC. Der er mulighed for at tilslutte til projektoren via VGA og HDMI-stik.

Du kan låne en mikrofon med lille bærbar højtaler, som skal hænges om halsen eller sættes i buksekanten. Mikrofonen finder du i det lille depot bag undervisningslokalet ved toiletterne. Der ligger desuden en guide på lærerbordet i lokalet.

Hvis du skal bruge internet kan du benytte et netværkskabel, der kan sættes direkte i computeren, eller logge på de trådløse netværk 'Eduroam' (for KU-ansatte) eller 'KU Guest'

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.