Kurv
0

Evaluering af undervisning


Flere kursister, lærere og studieledere har med jævne mellemrum efterspurgt muligheden for at evaluere undervisningen. En obligatorisk og systematisk evaluering af alle vores 600 årlige hold kræver mange ressourcer. Dels til at udsende, indsamle og rykke for evalueringsskemaer, dels til at behandle svarene og til at reagere på evt. kritik og ros. De ressourcer har vi ikke i dag.

Vi har i stedet besluttet, at vi vil udvælge og evaluere et mindre - men bredt - udsnit af vores udbud, så det er forskellige fag, forskellige holdtyper (grundkurser, emnekurser og forelæsningsrækker), forskellige steder og forskellige holdstørrelser, der er repræsenteret. Vores håb er, at evalueringerne kan gøre os klogere på, om undervisningen lever op til kursisternes forventninger.

Evalueringerne bliver sendt som elektroniske spørgeskemaer. Undervisere, hvis hold bliver udvalgt til evaluering, får en særskilt mail, inden evalueringsskemaerne sendes ud. Når evalueringen er afsluttet, får de pågældende undervisere ligeledes en mail med resultaterne. Vi bestræber os på, at der i processen tages hensyn til både kursister og undervisere, så alle i sidste ende får udbytte af evalueringen. Hvis et hold har fået en overvejende dårlig evaluering, kontakter vores programredaktion underviseren, så de i samarbejde kan gennemgå evalueringens fokuspunkter og forhåbentlig finde frem til, hvordan undervisningen kan forbedres.


Evalueringsrapporter:

I efteråret 2021 blev der udvalgt 22 hold til evaluering. Se det samlede resultat her.

I foråret 2021 blev der pga. corona-nedlukning ikke evalueret nogle almindelige hold. Til gengæld blev 45 onlinehold evalueret. Se det samlede resultat her.

I efteråret 2020 er 23 hold almindelige hold blevet udvalgt til evaluering. Se det samlede resultat her.
Derudover blev der evalueret 9 onlinehold. Se det samlede resultat her.  

I foråret 2020 blev der pga. corona-nedlukning ikke evalueret nogle hold.  

I efteråret 2019 er 26 hold blevet udvalgt til evaluering. Se det samlede resultat her. 

I foråret 2019 er 21 hold blevet udvalgt til evaluering. Se det samlede resultat her.

I efteråret 2018 er 24 hold blevet udvalgt til evaluering. Se det samlede resultat her.

I foråret 2018 er 22 hold blevet udvalgt til evaluering. Se det samlede resultat her.

I efteråret 2017 er 24 hold blevet udvalgt til evaluering. Se det samlede resultat her.

I foråret 2017 er 20 hold blevet udvalgt til evaluering. Se det samlede resultat her. 

 

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.