Kurv
0

Evaluering af undervisning


Flere kursister, lærere og studieledere har med jævne mellemrum efterspurgt muligheden for at evaluere undervisningen. En obligatorisk og systematisk evaluering af alle vores 600 årlige hold kræver mange ressourcer. Dels til at udsende, indsamle og rykke for evalueringsskemaer, dels til at behandle svarene og til at reagere på evt. kritik og ros. De ressourcer har vi ikke i dag.

Vi har i stedet besluttet, at vi vil udvælge og evaluere et mindre - men bredt - udsnit af vores udbud, så det er forskellige fag, forskellige holdtyper, forskellige steder og forskellige holdstørrelser, der er repræsenteret. Vores håb er, at evalueringerne kan gøre os klogere på, om undervisningen lever op til kursisternes forventninger.

Evalueringerne bliver sendt som elektroniske spørgeskemaer. Undervisere, hvis hold bliver udvalgt til evaluering, får en særskilt mail, inden evalueringsskemaerne sendes ud. Når evalueringen er afsluttet, får de pågældende undervisere ligeledes en mail med resultaterne. Vi bestræber os på, at der i processen tages hensyn til både kursister og undervisere, så alle i sidste ende får udbytte af evalueringen. Hvis et hold har fået en overvejende dårlig evaluering, kontakter vores programredaktion underviseren, så de i samarbejde kan gennemgå evalueringens fokuspunkter og forhåbentlig finde frem til, hvordan undervisningen kan forbedres.

 

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.