Kurv
0

Kursusforslagsstillere


Hvilke oplysninger indsamler vi? 


Hvis du gerne vil undervise på Folkeuniversitetet i København og har en idé til et kursus eller en forelæsningsrække, kan du indsende forslaget via en elekronisk blanket på vores hjemmeside. Her skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, akademisk titel og eventuelt ansættelsessted. 


Hvad bruger vi dine oplysninger til?


Hvis dit forslag kommer med i programmet, skal oplysningerne bruges til registrering i kursusdatabasen, så du senere hen i processen kan få en ansættelseskontrakt og anden information vedrørende dit kursus. Hvis det ikke kommer med, bruger vi kontaktoplysningerne til at give dig besked om dette.

 
Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Alle blanketter med forslag registreres elektronisk i vores hjemmesidesystem Umbraco samt i en særskilt e-mailpostkasse. Blanketterne printes også ud og opbevares fysisk på programmedarbejdernes kontor på sekretariatet.

Hvis du ikke bliver udvalgt til at undervise, sletter/kasserer vi blanketten med dine oplysninger senest ét år efter den er indsendt.


Andet:

Hvis du bliver udvalgt til at undervise hos os, gælder samme principper som under punktet Undervisere. 


Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed

Læs mere om vores databeskyttelsesrådgiver

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.