Kurv
0
Sundhed og psykologi

Sundhed og psykologi

Filtre
Opdater søgning

Viser 27 ud af 27 hold

Hvad får du ud af at melde dig på en forelæsningsrække eller et kursus i sundhed og psykologi?

Hvad fortæller sundhedsvidenskaben og psykologien om mennesket?

Vores forelæsningsrækker og kurser i psykologi og sundhed handler om alt fra psykiske lidelser og aktuelle sundhedstrends til retsmedicin og nogle af sundhedsvidenskabens eller psykologiens mest markante skikkelser. Et foredrag eller et kursus i psykologi eller sundhed kan også belyse, hvordan nye forskningsmetoder åbner for nye forståelser af hjernen og menneskets psyke.

Inden for sundhed og psykologi kan du tilmelde dig enkelte foredrag eller temalørdage, et kort kursus i psykologi eller sundhed eller længere forelæsningsrækker. En undervisningsgang varer 2 x 45 minutter, og der vil ofte være tid til spørgsmål i pausen eller i slutningen af hver forelæsning.

Hvilke emner undervises der i på vores forelæsningsrækker og kurser i sundhed og psykologi?

Nogle af vores forelæsningsrækker og kurser i sundhed og psykologi tager udgangspunkt i menneskets anatomi, går hele kroppen igennem eller fokuserer på tarmen eller hjernen. Andre forelæsningsrækker og kurser i psykologi og sundhed dykker ned i psykologiens historie, beskriver fagets udvikling og tendenser i forskningen og i den psykologiske praksis. Andre igen er mere praksisorienterede, hvor du vil få en solid viden om et emne suppleret med bud på konkrete værktøjer, du selv kan tage i anvendelse.

Find vores andre fagområder her.

Hvem underviser på vores forelæsningsrækker og kurser i sundhed og psykologi?

Underviserne på vores forelæsningsrækker og kurser i sundhed og psykologi er typisk aktive forskere fra Københavns Universitet eller andre forskningsinstitutioner, uddannede psykologer med egen praksis eller sundhedsfaglige personer med tilknytning til landets hospitaler. Du kan læse mere om nogle af vores undervisere her.

Al vores undervisning er forskningsbaseret, så vi sikrer, at du får kvalificeret, evidensbaseret viden med dig hjem.

Og hvad siger underviserne?

Vi hører fra mange af vores undervisere, at de godt kan lide at undervise på Københavns Folkeuniversitet, blandt andet fordi de her møder et andet publikum, end de er vant til fra f.eks. universitetet. Undervisningen kan de tilrettelægge uden at skulle tage hensyn til et pensum eller en eksamen, så det er tit lige netop det, der interesserer dem nu og her, som de fortæller om på Folkeuniversitetet.

Vi oplever en formidlingsglæde og en entusiasme i undervisningen, som naturligt smitter af på deltagerne.

Hvis du vil vide mere om Folkeuniversitetet og om Folkeuniversitetets historie kan du læse mere her.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.