Kurv
0

Kursister

 

Hvilke oplysninger indsamler vi? 

Du kan tilmelde dig og betale for et hold på to forskellige måder. I begge tilfælde bliver du bedt om at oplyse dit navn, adresse, (mobil)telefonnummer og e-mailadresse.

Ved tilmelding og betaling på vores hjemmeside indtaster du selv sine personoplysninger og til sidst dine betalingskortoplysninger og en engangs-SMS-kode fra NETS eller dit NemID-login til godkendelse af købet. Selve betalingen foregår via online-betalingsløsningen Dibs, og vi registrerer ikke dine betalingskortoplysninger på noget tidspunkt. Vi gemmer kun dine personlige oplysninger i vores kursusdatabase. 

Ved personligt fremmøde på sekretariatet oplyser du dine personoplysninger til en medarbejder, der laver tilmeldingen direkte i vores kursusdatabase, og du kan herefter betale kontant eller med betalingskort via dankortterminal og betalingsløsningen Nets. Vi registrerer ikke dine betalingskortoplysninger på noget tidspunkt – vi gemmer kun dine personlige oplysninger i vores kursusdatabase.


Hvad bruger vi dine oplysninger til?


Vi skal bruge dine personlige oplysninger til at sende tilmeldingsbevis og ordrebekræftelse til dig, samt til at informere dig om, hvor undervisningen foregår, og om der er aflysninger eller ændringer på dit hold. Vi sender informationen på e-mail, SMS (via firmaet Compaya A/S) og eventuelt med posten, hvis du ikke har en e-mailadresse. Det kan også være, at vi ringer til dig, hvis det er en hastesag. Derudover omdeler vi to gange årligt vores trykte kursuskatalog i din postkasse, hvis du har været aktiv hos os inden for de seneste tre år. I den forbindelse uploader vi en elektronisk adressefil med navne og adresser til vores distributør Bladkompagniet, som står for omdelingen.  


Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Når du har tilmeldt dig et hold, bliver du registreret i vores kursusdatabase Microsoft Dynamics NAV. I henhold til bogføringsloven opbevarer vi dine oplysninger i fem år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører. 

Du kan til enhver tid ringe på 35 32 87 10 eller skrive til os på info@fu.ku.dk, hvis du ønsker at få korrigeret dine oplysninger. Du kan også frabede dig at få tilsendt vores kursuskatalog. Jf. bogføringsloven kan vi ikke slette dine oplysninger fra databasen efter anmodning.


Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed

Læs mere om vores databeskyttelsesrådgiver

 

Særligt samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark)

Københavns Folkeuniversitet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet, og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer. Herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget. Er du IDA-medlem indgår du i IDA's statistik over medlemsaktiviteter. Der er et IDA-logo ved alle de udvalgte hold i programmet. 

        

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.