Kurv
0

Undervisere


Hvilke oplysninger indsamler vi? 


Når du skal undervise på Københavns Folkeuniversitet, beder vi dig om at oplyse navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, akademisk titel og eventuelt ansættelsessted, samt CPR- og bankkontonummer via telefon eller personlig henvendelse. 


Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Oplysningerne bruger vi til at sende ansættelseskontrakt, lokaleinformation, holdlister og andet information vedr. kurser samt til at udbetale dit honorar. 

Dine oplysninger bliver registreret i vores kursusdatabase Microsoft Dynamics NAV og i det tilhørende lønmodul Lessor. I forbindelse med lønkørsler indhenter vi skatteoplysninger hos SKAT. Når din lønseddel er genereret i vores lønsystem, sender vi den til din e-Boks via Post Nords Omnichannel. Vi gemmer alle lønsedler elektronisk på vores netværksdrev, og de bliver derudover printet ud til gennemlæsning af rektor for Københavns Folkeuniversitet.


Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

I henhold til bogføringsloven opbevarer vi dine oplysninger i fem år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører. De printede versioner af lønsedlerne bliver makuleret umiddelbart efter den månedlige lønkørsel.   

Du kan til enhver tid ringe på 35 32 87 10 eller skrive til os på info@fu.ku.dk, hvis du ønsker at få korrigeret dine oplysninger. Jf. bogføringsloven kan vi ikke slette dine oplysninger efter anmodning.

 


Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed

Læs mere om vores databeskyttelsesrådgiver

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.