Kurv
0

Hvad er Folkeuniversitetet?


Københavns Folkeuniversitet er for alle. Der er ingen adgangskrav og ingen eksaminer. Vi formidler videnskabens metoder og resultater til dig, der har lyst til at lære noget nyt og udvide din horisont.

Københavns Folkeuniversitet er en selvejende offentlig institution, som er omfattet af folkeoplysningsloven, bekendtgørelse om folkeuniversitetet, driftstilskudsloven[1] og -bekendtgørelsen, samt forvaltningsloven og offentlighedsloven.

Læs om Folkeuniversitetets historie.

Hvad kan jeg blive undervist i?
På Københavns Folkeuniversitet formidler engagerede forskere og faglige eksperter deres viden inden for de videnskabelige discipliner. Vi afholder 2000 arrangementer hvert år, så der er noget for enhver smag.


Hvordan foregår undervisningen?
Om du er til foredrag på en enkelt aften eller til længere, dybdegående forløb, har vi holdet til dig. Vi har forløb på op til 10 gange, weekendforelæsninger, temalørdage, højskoler, byvandringer og meget mere. På de længere forløb kan underviser udsende materiale, som vil øge dit udbytte af undervisningen.  

Hvornår foregår undervisningen?
Vi har undervisning på alle ugens dage, både om dagen og om aftenen. Temaugerne og højskolerne ligger i januar, juni, juli og august.

Hvor foregår undervisningen?
Undervisningen bliver kun bedre af at foregå i smukke, velfungerende rammer. Vi har undervisning på Københavns Universitet og samarbejder med en række museer, kulturinstitutioner og mediehuse i københavnsområdet for at sikre den bedste oplevelse for undervisere og deltagere.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.