Kurv
0

Tilmelding


Du kan tilmelde dig her på hjemmesiden, hvor du kan betale med Dankort, Visa, MasterCard og Mobilepay. Vi anbefaler, at du bruger browseren Google Chrome. Køb over 450 kr. skal godkendes med SMS-kode og personligt kodeord eller MItID (se mere info længere nede på denne side). Du modtager en betalingskvittering på e-mail kort tid efter, at du har gennemført tilmeldingen. Se en video-guide her. 

Det er også muligt at tilmelde sig personligt på sekretariatet i Læderstræde, hvor du kan betale kontant eller med Dankort (OBS: Her tager vi ikke imod Mastercard). 

Uanset hvordan du tilmelder dig, er din tilmelding først på plads, når kursusafgiften er trukket på din konto og du har modtaget et tilmeldingsbevis. Der kan ikke betales personligt på holdene ved kursusstart.

Mere sikkerhed ved nethandel


Alle onlinebetalinger over 450 kr. skal fremover godkendes af kunden via MitID eller en SMS-kode + personligt kodeord. 

Selve tilmeldingen til et kursus foregår helt som normalt på vores hjemmeside. Hvis du køber for over 450 kr., vil du efter du har indtastet dine betalingskortoplysninger blive bedt om at godkende betalingen med MitID. Her udfylder du dine MitID-oplysninger som normalt, og når dette er afsluttet, er betalingen godkendt. OBS: Kun MitID kan benyttes - ikke det fysiske nøglekort. 

Du kan også vælge at godkende med SMS-engangskode og personligt kodeord. Hvis du er tilmeldt denne løsning hos NETS, vil du modtage en engangskode på SMS. I SMS'en står der, udover engangskoden, hvilken forretning du er ved at handle hos og hvilket beløb du skal godkende. Du indtaster engangskoden i betalingsvinduet på hjemmesiden og herefter dit eget personlige kodeord for at afslutte dit køb. Hvis der ikke er tilknyttet et mobilnummer og et personligt kodeord til dit betalingskort, skal du gøre det på NETS hjemmeside.

Priser


Prisen på de enkelte forløb tager udgangspunkt i en enhedspris pr. undervisningsdobbelttime. 

Nogle kurser er dyrere, fordi der også skal betales for eksempelvis vagter, når kurserne afholdes på museer.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.