Kurv
0

Programmodtagere


Hvilke oplysninger indsamler vi? 


Hvis du ikke er tidligere kursist hos os, kan du enten bestille et trykt kursuskatalog her på hjemmesiden via en elektronisk blanket, eller kontakte os på e-mail eller telefon. I alle tilfælde bliver du bedt om at oplyse navn, adresse og e-mailadresse.


Hvad bruger vi dine oplysninger til?


Vi bruger din e-mailadresse til at kontakte dig, hvis der er en fejl i postadressen. Navn og adresse bruger vi til at sende et katalog til dig - enten via Bladkompagniet, der modtager en elektronisk adresseliste fra os to gange årligt, eller direkte fra sekretariatet med Post Nords almindelige omdeling.  


Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Hvis du udfylder en elektronisk bestillingsblanket på hjemmesiden, modtager vi den på e-mail i vores hovedpostkasse. Hvert semester laver vi intern statistik over, hvor mange bestillinger vi får, og hvor mange personer, der tilmelder sig et kursus efter de har bestilt og modtaget et katalog. Oversigterne med navne og adresser ligger elektronisk på et netværksdrev og bliver slettet efter ét år. E-mails med udfyldte bestillingsblanketter bliver slettet, så snart de er behandlet.


Andet: 


Hvis du vælger at afkrydse og tilmelde dig nyhedsbrevet, når du bestiller et katalog, gælder samme principper som ved punktet Nyhedsbrevmodtagere.

Hvis du tilmelder dig et kursus, bliver dine oplysninger registreret i vores kursusdatabase, og herefter gælder samme principper som under punktet Kursister.

 


Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed

Læs mere om vores databeskyttelsesrådgiver

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.