Kurv
0

Kurser


Vi har både enkelte forelæsninger og længere forløb. I fagene Filosofi og idéhistorie samt Kunsthistorie udbyder vi grundmoduler. Her har du mulighed for at lære filosofiens historie og kunsthistorien at kende i kronologisk orden over flere semestre. Du kan starte ved grundmodul 1 eller springe på lige den periode, du interesserer dig mest for.
Der forudsættes ikke deltagelse i de øvrige grundmoduler.

Forelæsninger


Forelæsninger kan tage udgangspunkt i aktuelle emner, i geografiske områder eller faglige begreber, der belyses fra forskellige vinkler. Det kan være enkeltstående forelæsninger eller en række, hvor der tit er forskellige forelæsere hver gang. Der lægges ikke op til dialog, men der vil dog altid være mulighed for at stille spørgsmål.

Byvandringer og rundvisninger


Ny viden får du ikke kun i undervisningslokalet. Vi udbyder hvert semester en række byvandringer, havevandringer og rundvisninger, hvor du sammen med andre nysgerrige deltagere og dygtige undervisere kommer ud og får en god oplevelse og ny viden med hjem. 

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.