Kurv
0

Forelæsningsrækker og særarrangementer


Forelæsningsrækker giver en alment tilgængelig, afrundet fremstilling af et videnskabeligt emne. Der kræves ingen særlige forkundskaber. Forelæsningsrækker omfatter normalt 5 dobbelttimer. Deltagerne får lejlighed til at stille spørgsmål, og der henvises til egnet litteratur for videre orientering i emnet. Der udstedes ikke kursusbevis for deltagelse i forelæsningsrækker.

Særarrangementer foregår som regel på enkelt dag, f.eks. en aften eller en lørdag og omhandler kun et enkelt emne. Der kan være tale om en byvandring, et debatarrangement eller en præsentation af en aktuel problemstilling.

Se aktuelle forelæsninger og kurser

Grundkurser og emnekurser


Kurserne er åbne for alle og kræver ingen særlige forkundskaber. De består af grundmoduler og emnekurser, der tilsammen giver en systematisk præsentation af videnskabelige fag eller fagområder. Grundmoduler indfører bl.a. i videnskabelige metoder, hoveddisciplinerne og bibliografien inden for de enkelte fag. Emnekurser indfører i enkeltdiscipliner eller præsenterer særlige studieområder.

Kurserne kan følges som selvstændige kurser uafhængigt af hinanden eller som led i et flerårigt studieforløb. Deltagerne må være indstillet på at deltage aktivt i undervisningen og på et begrænset omfang forberedelse fra gang til gang. Der er derfor typisk sat et max på 35 deltagere. Grundmoduler og emnekurser strækker sig over 5, 7 eller 10 dobbelttimer.

Kursusbevis
Deltagere, som ønsker at modtage et kursusbevis, skal give underviseren besked herom ved kursusstart.

Se aktuelle kurser og forelæsninger

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.