Kurv
0

Kurser


I fagene Filosofi og idéhistorie samt Kunsthistorie har vi en række grundmoduler, der præsenterer en grundlæggende indgang til de forskellige fag. Det kan være introduktioner til faget generelt, til historiske perioder eller de kan give en grundlæggende forståelse af fagets teori.

Derudover har vi i alle fag kurser, der indfører deltageren i et bestemt emne, der kræver fordybelse. Kurset kan have fokus på et bestemt værk, en specifik begivenhed eller en periode. Undervisningen på alle vores kurser lægger op til dialog.

Forelæsninger


Forelæsninger kan tage udgangspunkt i aktuelle emner, i geografiske områder eller faglige begreber, der belyses fra forskellige vinkler. Det kan være enkeltstående forelæsninger eller en række, hvor der tit er forskellige forelæsere hver gang. Der lægges ikke op til dialog, men der vil dog altid være mulighed for at stille spørgsmål.

Byvandringer og rundvisninger


Ny viden får du ikke kun i undervisningslokalet. Vi udbyder hvert semester en række spændende byvandringer, havevandringer og rundvisninger, hvor du sammen med andre nysgerrige kursister og dygtige undervisere kommer ud og får en god oplevelse og ny viden med hjem. 

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.