Kurv
0

Tilmelding


Annoncering og tilmelding

Alle arrangementer, som er oprettet efter den normale procedure, kommer frem på hjemmesiden nogle dage før tilmeldingsstart (uge 51 og uge 26). De fremgår endvidere af det trykte katalog, der omdeles i begyndelsen af december og juni.

Man kan tilmelde sig forløbene og betale med Dankort, VISA, MasterCard og Mobile Pay via hjemmesiden eller ringe på telefon 35 32 87 10. Benyttes denne metode får deltagerne en kvittering for tilmelding via mail. Man kan også møde op på Folkeuniversitetets sekretariatet og betale kontant, Mobile Pay eller med Dankort. I så fald får deltagerne en printet kvittering.

De deltagere, der tilmelder sig lokalt eller blot møder frem til arrangementet, registreres af komitéen selv.

Tilmeldingstal

Alle kontaktpersoner, lærere og andre med tilknytning til Folkeuniversitetet kan tjekke antallet af tilmeldinger via de interne sider her på hjemmesiden.


Aflysning af hold/stop for tilmelding

Komitéen er selv ansvarlig for at give sekretariatet besked om, hvorvidt hold skal nedlægges, hvis der er for få tilmeldte, eller om der skal stoppes for tilmelding, hvis det maksimale deltagertal er nået.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.