Kurv
0

Fortrydelse af tilmelding


Ifølge Forbrugeraftaleloven er der fortrydelsesret, og du kan derfor afmelde dig og få din betaling refunderet inden for en frist på 14 dage efter tilmeldingen.

Afmelding eller overflytning til et andet hold kan dog ske helt frem til 14 dage før kursusstart. Afmelding eller overflytning foregår ved at ringe til os på 35 32 87 10  eller sende en mail på info@fu.ku.dk. Ved køb i webshop tilbageføres kursusgebyret til det ved købet anvendte betalingskort.

Når der er kortere tid end 14 dage til kursusstart, kan holdflytning eller afmelding ikke ske uanset årsag (det gælder også ved sygdom).

Efter kursusstart tilbagebetales kursusgebyret ikke.

 

Forbehold for ændringer


Vi forbeholder os retten til ændringer af underviser, undervisningssted samt lokale. Eventuelle ændringer udløser derfor ikke refundering af betaling. Hvis en lærer aflyser, forsøger vi at finde en vikar eller giver en erstatningstime i forlængelse af forløbet. Vi refunderer ikke betalingen, hverken helt eller delvist.

Er det ikke muligt at tilbyde erstatningsundervisning for udgåede lektioner, kan lektioner helt bortfalde. I så fald vil deltagerne modtage godtgørelse for bortfaldne lektioner ud over én dobbelttime. Er du i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatet på 35 32 87 10.

Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 10 dage inden kursusstart, nedlægges holdet, og kursusafgiften refunderes.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.