Vi holder fortsat åbent - dog krav om brug af mundbind, når man ikke sidder ned, fra d. 29/10 Læs mere
Kurv
0

Tilmelding


OBS: Det nye forårsprogram udkommer i starten af december. Vi åbner for tilmelding mandag d. 14/12 kl. 10.


Tilmelding kan foregå på følgende måder:

  1. Her på hjemmesiden, hvor du kan betale med Dankort, Visa, MasterCard og Mobilepay. Køb over 450 kr. skal godkendes med SMS-kode (se mere info længere nede på denne side). Du modtager en betalingskvittering på e-mail kort tid efter, at du har gennemført tilmeldingen. 

  2. Telefonisk henvendelse til vores sekretariat på telefon 35 32 87 10. Oplys betalingskortnummer, udløbsdato og kontrolcifre, så tilmelder vi dig via hjemmesiden. OBS: Vi kan kun hjælpe dig, hvis der tilknyttet et mobilnummer til dit betalingskort, da betalingen skal godkendes via SMS-kode.
       
  3. Personlig henvendelse på sekretariatet i Læderstræde 34, 2. sal, der har åbent mandag-fredag kl. 10-16. Her kan du betale kontant og med Dankort. 
  1. Hvis det er din arbejdsgiver, der skal betale kursusafgiften, så send en mail til info@fu.ku.dk og angiv, hvem der skal betale med fuld adresse og EAN nummer.


Uanset hvordan du tilmelder dig, er din tilmelding først på plads, når kursusafgiften er trukket på din konto og du har modtaget et tilmeldingsbevis. Der kan ikke betales personligt på holdene ved kursusstart.

 

Mere sikkerhed ved nethandel


Folkeuniversitetet i Københavns webshop har fået en sikkerhedsløsning, der gør nethandel mere sikkert for kunderne. Helt kort fortalt skal alle onlinebetalinger over 450 kr. fremover godkendes af kunden via en SMS-kode eller NemID.


Hvad betyder det for dig?

Selve tilmeldingen til et kursus foregår helt som normalt på vores hjemmeside. Hvis du køber for over 450 kr., vil du efter du har indtastet dine betalingskortoplysninger modtage en engangskode på SMS. I SMS'en står der, udover engangskoden, hvilken forretning du er ved at handle hos og hvilket beløb du skal godkende. Du indtaster engangskoden i betalingsvinduet på hjemmesiden for at afslutte dit køb.

Hvis der ikke er tilknyttet et mobilnummer til dit betalingskort, vil du første gang du handler i en netbutik for over 450 kr. blive bedt om at tilknytte et mobilnummer via dit NemID. Du kan også gøre det på NETS hjemmeside.

Hvis du ikke har en mobiltelefon, eller befinder dig et sted uden mobildækning, kan du i stedet anvende NemID til godkendelse. Det foregår i det samme vindue, hvor du skal indtaste din SMS kode. Tryk på knappen "NemID" og du bliver forbundet til NemID. Her udfylder du dine NemID-oplysninger som normalt, og når dette er afsluttet, vil din handel fortsætte på sædvanlig vis.

 

Priser


Prisen på de enkelte kurser og forelæsningsrækker tager udgangspunkt i en enhedspris pr. undervisningsdobbelttime. 

Nogle kurser er dyrere, fordi der også skal betales for eksempelvis vagter, når kurserne afholdes på museer.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.