Kurv
0
Rundvisning og byvandring

Rundvisning og byvandring

Filtre
Opdater søgning

Viser 30 ud af 35 hold

Hvad får du ud af at tage på en byvandring eller en rundvisning?

Hvordan forandrer København sig i takt med klimatilpasningen, hvor finder vi spor af den gamle middelalderby, hvor godt lykkes knopskydningerne i Nordhavn og Sydhavn og hvilken fremtid er de bygget til? 

Ny viden får du ikke kun i undervisningslokalet. På vores rundvisninger og byvandringer kan du gå med vores undervisere på opdagelse i nogle af Københavns gamle bydele, mindre kendte afkroge og nye kvarterer. Du kan også besøge andre steder på Sjælland for bl.a. at opleve årstidens plante- og dyreliv, se på stjerner, besøge kirkerum og komme på historiske byvandringer og høre om store begivenheder lige netop der, hvor de har fundet sted.

De fleste rundvisninger og byvandringer er enkeltstående og varer 2 x 45 minutter, men det er også muligt at tilmelde sig længere forløb med flere byvandringer.

Hvilke emner undervises der i på vores byvandringer og rundvisninger?

Hvert semester udbyder vi en række forskellige byvandringer og rundvisninger. Nogle fokuserer på historie, mens andre har mere fokus på arkitektur eller kunst i det offentlige rum. En rundvisning eller en byvandring kan også handle om naturvidenskab med besøg på et fuglereservat eller et observatorie. Vores rundvisninger og byvandringer repræsenterer således forskellige fagområder og fælles for alle rundvisninger og byvandringer er, at du kommer hjem med ny viden og et nyt blik på den bydel, du færdes i, eller det sted på Sjælland, du har besøgt.

Find vores andre fagområder her.

Hvem underviser på vores byvandringer og rundvisninger?

Underviserne på vores byvandringer og rundvisninger er typisk uddannede inden for historie, naturvidenskab, arkitektur eller kunsthistorie. Alle er de eksperter inden for deres emne og alle er de vant til at undervise på rundvisninger og byvandringer. Du kan læse mere om nogle af vores undervisere her.

Al vores undervisning er forskningsbaseret, så vi sikrer, at du får kvalificeret, evidensbaseret viden med dig hjem.

Og hvad siger underviserne?

Vi hører fra mange af vores undervisere, at de godt kan lide at undervise på Københavns Folkeuniversitet, blandt andet fordi de her møder et andet publikum, end de er vant til fra f.eks. universitetet. Undervisningen kan de tilrettelægge uden at skulle tage hensyn til et pensum eller en eksamen, så det er tit lige netop det, der interesserer dem nu og her, som de fortæller om på Folkeuniversitetet.

Vi oplever en formidlingsglæde og en entusiasme i undervisningen, som naturligt smitter af på deltagerne. 

Hvis du vil vide mere om Folkeuniversitetet og om Folkeuniversitetets historie kan du læse mere her.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.