Kurv
0
Sundhed

Mad og sundhed før og nu Om maven i medicinhistorien

Ved lektor, ph.d. Adam Bencard, KU

Hvad vi spiser, og hvordan vi har det – dvs. vores kost og vores sundhedstilstand – har altid optaget læger. Over tre aftener dykker vi ned i den lange historie om, hvordan den vestlige lægevidenskab har forsøgt at forstå forbindelserne mellem kost og sundhed, og dernæst i den nyeste forskning om krop og ernæring. Det er en historie, der strækker sig fra antikke teorier om et direkte forhold mellem kost, eksistens og følelser, over moderne metaforer om kroppen som maskine, samlebånd og fabrik, og frem til nye teorier om mad som miljø og kroppen som økosystem.

Mad og sundhed før og nu
Foto: Simon Skipper

Holdinfo

Hold: 1405

Startdato: tirsdag d. 4. februar 2025

Slutdato: tirsdag d. 18. februar 2025

Tidspunkt: Kl. 16:15 - 18:00

Varighed: 3 tirsdage

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 4. februar 2025 Kl. 16:15 - 18:00
2. undervisningsgang
tirsdag d. 11. februar 2025 Kl. 16:15 - 18:00
3. undervisningsgang
tirsdag d. 18. februar 2025 Kl. 16:15 - 18:00

Sted: Medicinsk Museion, Bredgade 62, 1260 Kbh. K Lokale: Auditoriet

Pris: Kr. 530,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.