Kurv
0

Bliv frivillig vært!


Har du lidt teknisk snilde ift. AV-udstyr? Og vil du hjælpe os med at gøre Folkeuniversitetet endnu bedre?

Siden 2014 har vi haft stor glæde af vores korps af frivillige værter, der står klar til at hjælpe kursister og undervisere med forskellige praktiske ting rundt omkring i byen om aftenen og i weekenderne. Værterne sørger bl.a. for at byde velkommen og vise vej til toiletter, kaffe og eventuel kantine/café. Og ikke mindst bidrager de til en god stemning på holdet, hvor alle kan føle sig velkommen. 

Vi søger nu flere værter, der kan være med til at skabe gode rammer for undervisningen og være bindeled til sekretariatet. Udover at være imødekommende og serviceorienterede, søger vi værter, der har nogle basale tekniske færdigheder med henblik på at kunne hjælpe underviseren med at tilslutte computer til projektor, styre lyd og lys m.m. 

Hvis du synes det lyder spændende, kan du skrive en mail til koordinator Tine Andersen på tine@fu.ku.dk og høre mere om at være frivillig vært på Folkeuniversitetet i København. 

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.