Kurv
0

Folkeuniversitetet for store og små

Mange børn interesserer sig levende for videnskabelige emner, men der er ikke mange steder, hvor de kan dyrke disse interesser. Folkeuniversitetet i København vil give nysgerrige og videbegærlige børn mulighed for at dykke ned i forskellige videnskabelige discipliner sammen med deres bedstemor eller bedstefar (eller en anden nærtstående voksen).

Til foråret præsenterer vi derfor tre arrangementer, der henvender sig til både voksne og børn - læs mere nedenfor: 

Kunstens motiver for store og små
Henover tre eftermiddage går vi på opdagelse i nogle af kunstens forskellige motiver fra renæssancen til i dag. Hvorfor er der så mange kvinder med en baby på armen? Hvem er manden med kroppen fuld af pile? Og hvorfor er der så mange billeder af blomster? Vi skal også quizze, diskutere og lege og forhåbentlig går vi alle lidt klogere hjem. 

Anbefalet alder: Fra 10 år.

Hvad fortidens mennesker fortæller
Kom ind i arkæologisk værksted og mød fortidens mennesker. Bliv klogere på skelettet og hvad det kan fortælle om bl.a. køn, alder og sygdomme. Børnene får bl.a. mulighed for at se på modeller af menneskeknogler for at se, hvordan vi er opbygget. 

Anbefalet alder: 6-9 år.

Du kan regne med kvantefysikken
Computere er overalt i vores hverdag og er grundlaget for rigtig mange af de ting vi gør. Men hvordan virker de egentlig? Er der regnestykker, som en computer ikke kan klare? Og hvad gør vi så, hvis vi bare virkelig gerne vil kende svaret? 

Anbefalet alder: Fra 10 år.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.