Kurv
0

Anders Dræby Sørensen

Anders Dræby Sørensen

Baggrund: 

Jeg er cand. mag i idéhistorie og filosofi, har en professionsdoktorgrad med Phd. i eksistentiel terapi samt en Master i humanistisk sundhedsvidenskab og har to tilvalgsuddannelser i psykologi.

Hvor længe har du undervist på Folkeuniversitetet?

Jeg begyndte omkring 2015.

Hvad er det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet?

Jeg får en mulighed for at formidle noget, der interesserer mig selv, og desuden møder jeg en hel masse forskellige mennesker, som jeg måske ellers ikke ville møde.

Hvem er dine kursister typisk? 

Det er meget forskelligt - det kan være alle mulige mennesker i forskellige aldre. Jeg underviser i den mere livsnære filosofi og idéhistorie, og der har gennem årene været en særlig tendens til at komme mange kursister, der har arbejdet med mennesker på den ene eller anden måde, f.eks. læger, psykologer, psykoterapeuter, socialrådgivere, sygeplejersker, pædagoger og lærere. Men der kommer også mange, der bare er interesserede i at finde vej i deres eget liv, undersøge de dybere dimensioner i tilværelsen eller udforske den mere eksistentielle eller åndelige filosofi.

Hvis du selv skulle gå til noget på Folkeuniversitetet, hvad skulle det så være?

Det skulle nok være noget, jeg ikke umiddelbart selv kan sætte mig ind i, men som interesserer mig. Det kunne enten være arkæologi eller moderne naturvidenskab.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.