Kurv
0

Bent Petersen

Bent Petersen

Baggrund:

Jeg har en uddannelsesmæssig baggrund i bioteknologi og bioinformatik fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og har arbejdet inden for bioinformatik siden 2007. Siden 2018 har jeg været ansat på Københavns Universitet, Globe Institute, som senior forsker i Computational Biodiscovery-gruppen. I denne gruppe anvender vi supercomputere og store datamængder til at udvikle forudsigelsesværktøjer med machine learning for at støtte andre forskere. Udover mit arbejde på Globe Institute, er jeg Joint Deputy Director ved et center of excellence på et privat universitet i Malaysia. Siden 2014 har jeg afholdt internationale mobile undervisningsworkshops i Next Generation Sequencing, metagenomik og bioinformatik i lande som Brasilien, Kina, Colombia, Egypten, Indien, Malaysia og Færøerne.

 

Hvor længe har du undervist på Folkeuniversitetet?

Jeg skal undervise for første gang i december 2024, og jeg ser meget frem til det.

 

Hvad ser du mest frem til ved at skulle undervise på Folkeuniversitetet?

At skulle møde og interagere med mennesker, der har en interesse indenfor naturvidenskab. Jeg glæder mig til at formidle noget, der virkelig interesserer mig, til mennesker jeg normalt ikke ville møde. Der findes ikke noget bedre end at stå foran et nysgerrigt og vidensbegærligt publikum, og det ser jeg meget frem til.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.