Kurv
0

Birgitte Zacho

Baggrund
Jeg er mag.art. i kunsthistorie og museologi og har både kurateret udstillinger, undervist og skrevet bøger om både maleri og skulptur. Jeg skrev i sin tid speciale om den danske guldalder og mit interesseområde er fortsat primært 1700- og 1800-tallets danske og europæiske kunst. Du kan læse mere på min hjemmeside: www.birgittezacho.dk.

Hvor længe har du undervist på Folkeuniversitetet?
Siden 2011. 

Hvad er det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet?
Det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet er helt klart de mange videbegærlige og positive kursister. Jeg sætter også meget stor pris på, at man her har mulighed for at udbyde kurser om lige det man selv går og brænder for.

Hvem er dine kursister typisk? 
Den typiske kursist er gået på pension og har fået tid til at fordybe sig i noget, de altid har haft lyst til at vide mere om. Men jeg har også haft unge mennesker, der har brugt Folkeuniversitetet til at afgøre, om det var kunsthistorie de skulle søge ind på. Generelt kommer folk med meget forskellige baggrunde og det er med til at give et varieret indspark i undervisningen.

Hvis du selv skulle gå til noget på Folkeuniversitetet, hvad skulle det så være?
Når der engang bliver tid, vil jeg gerne følge kurser i filosofi og idéhistorie.  

Birgitte Zacho

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.